Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy segítsem át ezen a lányomat?

Hogy segítsem át ezen a lányomat?

Figyelt kérdés

A kislányom 11 éves múlt, lassan 12. Van egy fiam is, ő 16. A szomszéd fiú szintén 16, ő a fiam barátja. Kertes házban lakunk, a fiú be tud jönni, tudja hol a kapukulcs, és a szombaton délelőtt csak úgy bejött és leült az előszobában, várta a fiamat, aki már úton volt haza (máskor is volt már ilyen, de eddig nem volt ebből probléma, baba koruktól barátok a fiammal, szinte családtag..). A lányom meg, aki azt hitte ketten vagyunk itthon, meztelenül kijött a fürdőszobából egy törölközővel a fején, és ráadásul önfeledten és jó hangosan énekelt is. Így látta meg, hogy ott ül a srác, a srác pedig őt. A fiú szerintem viszonylag könnyen vette a dolgot, és gyorsan kiment az udvarra, a lányom viszont azóta vigasztalhatatlan. Óriási égésnek érzi, soha többet nem akar a fiú szeme elé kerülni, sőt a bátyjával sem szívesen áll szóba azóta, sehogy sem bírom megvigasztalni. Már mindent mondtam neki.

A fiúval persze elbeszélgettem, hogy kamaszodik a lányom, lehetőleg mostantól mellőzze a kopogás, csengetés nélküli látogatásokat, azt hiszem meg is értette.

Mit csinálnátok?

2015. nov. 30. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
megnyugtatnám a lányomat, hogy nyugodjon meg, hiszen beszéltél a fiúval, és többet nem fog ilyen előfordulni. és később még jót fog ezen ő is nevetni. hiszen semmi tragédia nem történt. szerint pár nap a kiheveri :)
2015. nov. 30. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Magyarázd el neki, hogy a teste még sokat fog változni.

Sőt egy 16 éves fiú nem egy 11 évesre hajt.

Neki inkább az idősebb lányok tetszenek.

Így szégyenkeznie sincs oka, hiszen akkor lenne ciki ha már lenne 17-18. :D Akkor már lenne is mit nézni! :)

2015. nov. 30. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
11%
Ha ez számodra ekkora gond, akkor majd menjetek el együtt a fiúkkal is egy nudista strandra.
2015. nov. 30. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Kamugyanús ez a valószerűtlen történet. Ezerszer visszaköszönt már ugyanez a stílus. Írói munkásságod része.
2015. nov. 30. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom mi a valószínűtlen ebben, velem történt hasonló, de ne aggódj túlvoltam rajta pár nap alatt.
2015. nov. 30. 21:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Ha bárkinek van még ötlete, szívesen fogadom a további válaszokat.

Én is arra gondoltam, hogy túl lesz rajta pár nap alatt, de igazából azt hittem, hogy mostanra is túllesz már rajta, de eddig nem igazán látom, hogy így lenne...

3-as, nem értem hogy jön ide a nudista strand..?

4-es téged meg végképp nem értelek, milyen stílus köszön vissza?...le kell lombozzalak,Úgy látszik ilyen valószerűtlen az életünk... bár nem értem mi a valószerűtlen rajta...

2015. nov. 30. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A fiú látta hogy csak egy kislány, szerintem nem érdekelte túlzottan.
2015. nov. 30. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Az kéne, hogy a fiú is meztelenül elsétáljon előtte, hogy kvittek legyenek.
2015. dec. 1. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a srác figyelmét a csengő használatára.
2015. dec. 1. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Többet nem tudsz tenni, vagy mondani. Én lehet, terelném a figyelmét másfelé. :) Nem is tudom... Olvasni nem szeret? Nincs valami könyv, amire régóta vágyakozik? :) Betoppansz vele, hogy megtaláltad valahol olcsóbban, el hoztad neki... Aztán csak - csak belebújik, és a gondolatai kicserélődnek rá. Ebben úgy tudsz segíteni neki, hogy jól kifaggatod a könyvről.

Bocsánat, ha hülyeséget irtam, de nekem ennyi idősen ez bejött :) Esetleg letölthettek valami jó kis sorozatot is, vagy bármi, amibe beletudja magát élni.

Nekem az is segített ilyenkor, hogy naplót írtam. Nyíltan, vulgárisan :D leírhattam kis gondom - baját, nem voltak korlátok, és ez is tök jó volt!

2015. dec. 1. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!