Nem tudom megérteni a 18 éves lányomat?
Nem tudom megérteni a lányomat.
Már másfél éve együtt van egy fiúval.
A lényeg, hogy az én lányom egy rettentő lusta nőszemély, szinte lehetetlen kirobbantani a szobájából. De akárhányszor ott alszik a barátjánál, mindig úgy jön haza, hogy meséli, mit csináltak, mit segített. Csirke puculás, krumpli szedés, házfestés, gazolás és egyéb ilyen dolog, amit amúgy meg nem tenne, mert finnyás is mindenek felett. Itthon hiába könyörgöm neki egy átkozott paszulyszedés miatt, esélytelen hogy kijöjjön és segítsen.
Sőt, múltkor összefutottam az anyósjelöltjével, aki nagy boldogon újságolta, hogy milyen szuperügyes lányom van. Ugyanis múltkor ő főzte egyedül az ebédet és hogy el sem hitte, hogy van még olyan lány a mai világban, aki ennyi idősen ilyen jól mozog a konyhában. Hát mit ne mondjak, köpni nyelni nem tudtam. Azt se tudtam, hogy tud főzni. Addig oké, hogy rántottát és ilyet megcsinál. De egy komplett ebédet + sütit is csinált hozzá. Eszméletlen, mintha nem is az én lányom lenne...
Kérdeztem, hogy itthon meg miért nem csinál semmit, de nem válaszolt rá. Ha meg csinál is valami kis dolgot, felidegeli magát egy idő után és elvonul duzzogni. Amikor a pasijától hazajön, meg olyan doldogan meséli a gazolást, mintha wellnessbe lett volna..
"Nem szólom le, csak megmondom neki, ha valamit nem úgy kell ahogy ő csinálja. Szinte semmihez nem ért"
Na épp ez az ami bármelyik kamaszból kiváltja, hogy tegyen mindenre.
Nekem is herótom van tőle, hogyha csinálok valamit és állnak felettem várva, hogy beleköthessenek.
Na meg, csak nem lehet olyan sz**r amit a háztartásban művel, hogyha a pasija családjának tökéletesen megfelel még a főztje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!