Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon feltem a lanyomat, mit...

Nagyon feltem a lanyomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy 17 eves lanyom. Nagyon kedves, csinos, szorgalmas lany, kituno tanulo, szoval nagyon buszke vagyok ra. Nagyon jo kapcsolatom van vele, mindig mindent elmond nekem, es megbeszelunk. Van egy 18 eves baratja mar masfel eve, nagyon szeretem a fiut, felelosegteljes es vigyaz a lanyomra. Szoval tenyleg egy szavam se lehet a lanyomra, az utobbi hetekben viszont mintha megfordult volna vele a vilag, magaba fordult, alig kommunikal velunk es teljesen passziv lett. Raadasul van ennel egy meg nagyobb gondom, egyik reggel mentem volna be a lanyom szobajaba a szennyesert, amikor az ajtoban szembetalaltam magam egy vadidegen sraccal, egy szal alsonadragban...a dobbenettol kopni-nyelni nem tudtam, nem is kerdeztem meg a fiutol, hogy o kicsoda, vagy mi ez, csak kesobb a lanyomtol. O elkezdett valamit magyarazni arrol, hogy ez a fiu egy baratja, akivel bulizni voltak, es a srac hazahozta, de kifogyott a benzin az autojabol es mar tul keso volt es ezert itt maradt ejszakara.......nagyon szegyenlem magam miatta, de nem tudok neki hinni.....

Beszeltem mar a legjobb baratnoivel, de ok nem tudtak semmit, azt mondtak, a suliban ugyanugy viselkedik mint eddig, es a baratjaval is minden rendben van koztuk.....

Lehet hogy tulreagalom, de egyszeruen nem tudom kiverni a fejembol azt a masik fiut ott a szobajaban, raadasul a lanyom mostanaban sokat kimarad, keson jon haza, most szunetben, elofordult, hogy csak reggel, nem mondja meg, hol volt ejszaka, teljesen megszunt a jo kapcsolatunk.

Ha valaki volt hasonlo helyzetben, vagy esetleg tudna segiteni, hogy mit tegyek, az irjon kerem.

Elore is koszonom

43/N

2013. dec. 28. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Nekem még kicsik a gyerekeim de visszaemlékeztem a saját kamaszkoromra. Valószínű a lányod ki szeretne próbálni mást is a barátján kívül, csúnyán fogalmazva. Egyszerűen csak élni szeretné még az életét, kipróbálni szexuálisan mást és másokat, elvileg már 18 éves hamarosan. Az is lehet, hogy a barátjában csalódott és így próbál felejteni, hogy másokkal flörtöl, kavar stb.

Bármennyire jó a kapcsolatod a lányoddal, azért lassan ő már felnőtt, ne várd el, hogy mindig mindenbe beavasson. Gondolom Te sem avatod be a szexuális életedbe és a magánéleted, intim dolgaid legmélyebb bugyraiba. Szóval szerintem ne reagáld túl a dolgot, figyelj most csendben, háttérben maradva. Ha drog vagy alkohol vagy bármilyen más problémát is észlelsz nála akkor lép közbe, addig hagyd egy kicsit békén.

2013. dec. 28. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
A jelenlegi baratja elott volt mar egy nagyon rovid kapcsolata, szoval volt mar szexualis kapcsolata elotte is. Az a kapcsolat katasztrofa volt, az a srac eleg hosszu idore tonkretette a lanyomat, ezert is nagyon orultem, amikor osszejott a jelenlegi baratjaval(ismertem a fiut elotte is), mert tudtam, hogy o tud rajta segiteni, ha mar nekunk nem sikerult.
2013. dec. 28. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

19 éves lány vagyok, hasonló vagyok, mint a lányod a leírás elején (érett, megbízható, jó tanuló, jó a kapcsolatom édesanyámmal, mindent megbeszélünk). Én amondó vagyok, hogy ne erőltesd semmiképpen azt, hogy színt valljon, de jelezd neki sokszor, hogy rád számíthat. Mindenképpen ülj le vele beszélni, nem feltétlenül arról, hogy ki volt ez a srác, hanem inkább arról, hogy régen nagyon jó kapcsolatotok volt, és nem érted, ez miért múlt el. Tudasd vele, hogy számíthat rád, és hogy fontos, hogy megbízzatok egymásban és bármikor tudjon fordulni hozzád.

Én 19 évesen még mindig ugyanúgy elmondom itthon, hová megyek, amikor elmegyek valahová, és azt is megbeszéljük, mikor jövök haza. Persze ez mind rajtam múlik, de szeretek szólni róla, mert tudom, hogy itthon féltenek, és sokkal jobban meg fognak bízni bennem mindenféle területen és helyzetben, ha ezekről tudnak.

2013. dec. 28. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Én elbeszélgetnék vele, megmondanám oké a magánéletével azt csinál amit akar, de ilyen nincs, hogy kimarad, nem a megbeszélt időre jön haza, stb. Legyen szíves legalább annyival tiszteljen meg, elmondja hova megy és mikor jön, ha nem tartja be a játékszabályokat nincs elmenés éjszaka.
2013. dec. 28. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Oké, hogy valami problémája van, de ez azért durva, hogy egy vadidegent beenged a lakásba...én biztos ki nem engedtem volna a srácot, amíg meg nem nézem, hogy minden pénz, hitel- és bankkártya, elektronikus eszközök és telefonok a helyén vannak...

Amúgy kedvesen megkérdezheted, hogy bántja-e valami mostanában? Történt-e valami rossz? Mert kevesebbet nevettek és beszélgettek már együtt, és ez neked hiányzik. Ez így nem számonkérő, és hátha megoldja a nyelvét :)

2013. dec. 28. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Beszélges vele,nyomozz a lányod után ki lehet ez a fiú. Szerintem ez amit lányod mond,hazugság szex vagy szeretője
2013. dec. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!