Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vigasztaljam meg a...

Hogyan vigasztaljam meg a lányomat (16), ha szerelmi csalódás éri?

Figyelt kérdés
Sajnos olyan fiúkat választ, akik éretlenek egy kapcsolatra. De én nem is szeretném, ha túl időssel kezdene. szerintem ráér még ezzel, de attól félek, nagyon rossz tapasztalatokra tesz szert így.

2013. márc. 27. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokat beszélgettem anyukámmal anno, de soha nem volt konkrét vigasztalás. Vagyis persze bizonyára sajnált, de nem veregette a vállam. Csak átbeszéltünk mindent, kiadtam magamból a mérgem, és ezáltal túl tudtam lépni mindenen.

Amúgy meg hagyta, hogy csalódjak, nem beszélt le senkiről. Mondjuk nem is volt durva pasim soha.

Csak mindig beszélgettünk. Szerintem ez fontos.

2013. márc. 27. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! Csak hallgasd meg, és állj mellette! És igen, lesz majd olyan, hogy rosszul választ, és ez a normális, a természetes, hiszen ezekből fog tanulni, ezekből forr ki a személyisége. Akkor teszel vele jót, ha nem szólsz bele, akármilyen nehéz is megállni.
2013. márc. 27. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Nekem anyukám ilyenkor tök rendes volt meg minden, csak túlságosan vigasztalt...Szerintem az ilyet hagyd a barátnőire. Esetleg kérdezd meg hogy szeretne-e beszélni róla, és ha igen hallgasd meg.
2013. márc. 27. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod megvígasztalni, főleg, hogy ebben a korban nagyon megy az önsajnálat meg dramatizálás. Százszorosan felnagyítanak mindent, nincs az az anyai nyugtatás, amivel ezt el tudod nyomni. Megéli, túléli. Mást nem tehetsz, mint hallgatod, heteken át, hogy milyen szerencsétlen, és minden pasi mennyire szemét, aztán havonta jön egy új Igazi, míg fel nem nő.
2013. márc. 27. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
legfőbbképpen sehogy. ne aggódj, kiheveri.
2013. márc. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!