Mivel vígasztaljam a gyereket, ha tényleg kövér?
nem eszik annyit, amitől így kéne kinéznie, kb 10 kg van rajta, és jár bicózni, úszni, de hiába. a tesója is ennyit eszik, + csokizik és gebe.
néha szekálják, hoyg dagi (13 éves) nem is tudom már mit mondjak neki, mert már olyanokat mond magára, hoyg rohadt dög vagyok, egy szar vagyok és iylenek, pedig nem az és okos is. na ezzel próbálom nyugattni, hogy értelmes stb. de akkor is nehéz.jár más is ebben a cipőben szülőként, gyerekként?
szerintem is endokrinológiai szakrendelést kellene felkeresned.
Nem kötözködésből, csak a pajzsmirigy nem túlteng ha kövér valaki hanem épp h alulműködik.
Egyébként meg az is lehet h ő ilyen alkat.Nekem is apám meg bátyám ették kétpofára a csokit, sütit, kaját stb. nekem meg egész életemben kontrollálnom kell mennyit eszek, pedig nincs hormon problémám.
Sajnos (márhogy neki sajnos) a tesója gyors anyagcseréjű
(nekem a kisfiam ilyen akármennyit eszik kis gibizna a lelkem, izmos, de soványka) ő pedig lassú. Nekem a lányom ilyen, neki is vigyáznia kell majd ha nem akar elhízni.
Sok erőt és kitartást az új étkezéshez!!:)
túltápláltad fiatalabb korában
biztos kapott sok chipset, meg utálja a zöldséget
Kb. 10 éves koromig én egy kis hájgolyó voltam aztán megnyúltam. Oké, én korán értem, de ő sem marad ilyen, meglátod! Ha pedig annyira zavarja vidd el diabetikushoz
12/L
köszönöm a hozzászólásokat, nem eszik chipst és nem utálja a zöldséget ....
ő az, aki kieszi a zöldséget a levesből, és egy sonkás szendvicshez is kér valami "zöldet"
a pajzsmirigyre már gondoltam, azt hiszem tényleg dokihoz megyünk.
anyatejes volt 3éves koráig, ha mutatnék képeket(( de nem tudok, mert nem értek hozzá, hoyg feltegyem, ne haragudjatok,...de tényleg)) szóval kimondottan vékony volt 2 osztályos koráig.
Csak azt sajnálom, hoyg magára mond ilyneket, hogy " egy szemét kövér dög vagyok"...és azért annyira nem súlyos az ügy.
csak kalóriaszegény sajtokat kap, és üdítőket, lekvárt házit(( mi kevés cukorral csináljuk és legalább gyümölcsből van ami a mi fáinkon terem))
szóval vígaszként mit mondhatnék neki????
hogy vannak még lányok akik a belső értékeket nézik?????,
vannak???????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!