Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel vígasztaljam a gyereket,...

Mivel vígasztaljam a gyereket, ha tényleg kövér?

Figyelt kérdés

nem eszik annyit, amitől így kéne kinéznie, kb 10 kg van rajta, és jár bicózni, úszni, de hiába. a tesója is ennyit eszik, + csokizik és gebe.

néha szekálják, hoyg dagi (13 éves) nem is tudom már mit mondjak neki, mert már olyanokat mond magára, hoyg rohadt dög vagyok, egy szar vagyok és iylenek, pedig nem az és okos is. na ezzel próbálom nyugattni, hogy értelmes stb. de akkor is nehéz.jár más is ebben a cipőben szülőként, gyerekként?

2010. márc. 16. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok az a 12 éves lány aki irt már ide de látom else olvastad.

Na de én a belsőt nézem még mindig.És ugy neveltek a szüleim hogy a külsőt nem kell nézni.És igy választottam barátokat.

2010. márc. 19. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a kajával, iratsd be valami sportra.

De ne haverokkal "bicózzon" meg úszás helyett pancsoljon 15 percet a tökig érő vízbe.

Valami szervezett, rendszeres (min heti 3x2 óra vagy akár több), SZAKEMBER (tehát nem Józsi bácsi a helyi focicsapat kinevezett edzője + pályakarbantartó egyben) által szervezett sportra. Az nagyjából mindegy is, hogy mire.

Ha még így is hízik, akkor alapos kivizsgálást neki, mert vlami gondja lesz. De amúgy kétlem.

2010. márc. 20. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
10 kg még annyira nem kövér, mármint nem súlyosan, és még nagyon növésben van, ezért se fogd diétára. Pontosan hány centi és hány kg? Jó ha egészségesen étkezik, és ha bicajozni és úszni is rendszeresen eljár, akkor lehet, hogy nem is háj van rajta, inkább izmosabb lehet. Ebben a korban sokat nő az ember, ilyenkor lesz az "egybegyerekből" derék és csípő. Ha vigasztalni akarod, akkor ne azt mond neki, hogy lehet hogy kövér, de legalább okos, mert ezzel nem nayon fogod tudni megvigaztalni, sőt még táplálkozási zavar is kialakulhat nála, ami a későbbi éveit fogja tönkre tenni. Nem bántásból, de lehet hogy pszichológushoz is el kéne mennie, mert ha folyamatosan ezt mondja magáról, akkor sosem lesz boldog. Ha megbarátkozna magával, a fogyás is és minden más is könyebben menne.
2010. márc. 20. 23:49
 14/17 A kérdező kommentje:
kb 165-170 cm magas és 76 kg. és nagyon vállas, olyan a háta mint a teniszpálya és a combján van rengeteg, meg úszógumi.
2010. márc. 24. 09:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Újból az a "senkiházi" 12 éves lány vagyok!

Én is pont 166 cm vagyok és 75 kg

2010. márc. 25. 17:30
 16/17 A kérdező kommentje:
kedves 12 éves... én nem írtam Rád ilyet, hogy senkiházi, átolvastam minden hozzászólásodat még egyszer, köszönöm őket, nekem fiam van egyébként, lehet, hogy nem is írtam. ha felvennéd a kapcsolatot, akkor Neked kell lépned, mert nekem itt az E-mail elérhetőségem, de a Tiéd nincs. szia.
2010. márc. 27. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Jó!Bocsánat!Nem is ugy értettem hogy ön mondta rám hogy senkiházi.

Na de akkor felvegyem vele a kapcsolatot?

2010. ápr. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!