Tudom, hogy nagyon rossz dolgot tettem, de rendbe szeretném hozni. Miként?
van egy 18 és egy 16 éves lányom. a kisebbik nem éppen a legjobb tanuló, de ő a társaság középpontja, mindig csacsog, bárkivel megtalálja elsőre a hangot...de a nővére pont az ellentettje. mindig tanul, meghúzódik általában a húga árnyékában, nincsenek barátai vagy pasija és nem szeret elmenni szórakozni. vagyis eddig így volt. a nyáron megismerkedett a nagynénjénél egy fiúval és úgy vettem észre, hogy nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztük. ő nem igazán beszél meg velünk semmit, de láttam, hogy folyton mosolyog meg mindig susmorog valamin a húgával a szobában. (gondolom mindig a fiú volt a téma) és szörnyen leromlottak a jegyei, nem tanult semmit és így az orvosira sem fogják felvenni. a férjemmel nagyon sokáig tanakodtunk, hogy mi legyen és...most nagyon szégyellem magam. írtunk a lányunknak egy levelet a fiú nevében, a barátjának pedig a lányoméban. az állt benne, hogy a távolság meg egyéb dolog miatt ez nem fog menni. és hogy ne is keresse. de most meg nagyon rosszul érzem magam. iszonyú lelkiismeret furdalásom van és szörnyű látni, hogy milyen állapotba került a lányom. szinte egész nap sír és igaz, hogy tanul, de enni sem akar meg semmi. tisztában vagyok vele, hogy ez a legnagyobb butaság volt, amit életemben elkövethettem, de akkor ez tűnt a legjobb megoldásnak. most viszont nagyon szeretném ezt helyre hozni, csak nem tudom hogyan. a férjem szerint persze minden rendben van így, de én tudom, hogy nincs. szerintetek mit tehetnék? tudom, hogy nagyon hülye voltam, de visszacsinálni nem tudom, csak kijavítani. viszont ötletem az nincs. szerintetek mondjam el neki? vagy a fiút keressem meg? kérlek segítsetek!
42N
Fontosabb számotokra az, hogy ORVOS legyen belőle, mint az, hogy BOLDOG.
Nem, hogy rossz dolgot tettetek, egyenesen szánalmasat.
Az egyetlen megoldás, ami létezik, az őszinteség és az iszonyú halovány remény, hogy valaha az életben megbocsát nektek. Soha az életben nem akarnék ilyen szülőket, mint ti.
A sztori hasonlít egy brazil szappanoperára, a szülők érdekében remélem, hogy kamu.
Sok sikert kívánok a kislánynak ilyen családi háttérrel! Csodás értékrend! N28
Miért lenne kamu? bőven lenne jobb dolgom is, mint, hogy ilyeneket találjak ki.
és tudom, hogy meg kell neki mondanom, csak nem tudom miként kezdjek neki.
köszönöm, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!