Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudom, hogy nagyon rossz...

Tudom, hogy nagyon rossz dolgot tettem, de rendbe szeretném hozni. Miként?

Figyelt kérdés

van egy 18 és egy 16 éves lányom. a kisebbik nem éppen a legjobb tanuló, de ő a társaság középpontja, mindig csacsog, bárkivel megtalálja elsőre a hangot...de a nővére pont az ellentettje. mindig tanul, meghúzódik általában a húga árnyékában, nincsenek barátai vagy pasija és nem szeret elmenni szórakozni. vagyis eddig így volt. a nyáron megismerkedett a nagynénjénél egy fiúval és úgy vettem észre, hogy nagyon szoros kapcsolat alakult ki köztük. ő nem igazán beszél meg velünk semmit, de láttam, hogy folyton mosolyog meg mindig susmorog valamin a húgával a szobában. (gondolom mindig a fiú volt a téma) és szörnyen leromlottak a jegyei, nem tanult semmit és így az orvosira sem fogják felvenni. a férjemmel nagyon sokáig tanakodtunk, hogy mi legyen és...most nagyon szégyellem magam. írtunk a lányunknak egy levelet a fiú nevében, a barátjának pedig a lányoméban. az állt benne, hogy a távolság meg egyéb dolog miatt ez nem fog menni. és hogy ne is keresse. de most meg nagyon rosszul érzem magam. iszonyú lelkiismeret furdalásom van és szörnyű látni, hogy milyen állapotba került a lányom. szinte egész nap sír és igaz, hogy tanul, de enni sem akar meg semmi. tisztában vagyok vele, hogy ez a legnagyobb butaság volt, amit életemben elkövethettem, de akkor ez tűnt a legjobb megoldásnak. most viszont nagyon szeretném ezt helyre hozni, csak nem tudom hogyan. a férjem szerint persze minden rendben van így, de én tudom, hogy nincs. szerintetek mit tehetnék? tudom, hogy nagyon hülye voltam, de visszacsinálni nem tudom, csak kijavítani. viszont ötletem az nincs. szerintetek mondjam el neki? vagy a fiút keressem meg? kérlek segítsetek!

42N

2013. jan. 20. 11:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
12%
Bár, az érdekes, hogy nem derült ki? Miért nem kereste a másikat egyikük sem egy ilyen levél után? Talán nem is volt igazi szerelem?
2013. jan. 20. 21:16
 22/31 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen esetben összepakolnám a cuccaimat, és elköltöznék.
2013. jan. 20. 23:18
 23/31 Thyl válasza:
94%

Szerintem mindenképpen mondd el neki, mert biztos, hogy ki fog egyszer derülni,és azt tényleg nem nagyon fogja megbocsátani. Ha elmondod, akkor is utálni fog, de talán megbocsát valamikor.Próbáld meg elmagyarázni neki,miért tetted,hogy érezze és megértse, hogy hibáztál,fontos hogy bűnbocsánati gesztust tegyél neki, hogy elhiggye, hogy megbántad.Ezenkívül lehet hogy érdemes szervezni valami találkozót a fiúval, és nektek megszervezni az ő újratalálkozásukat, hogy tényleg higgyen nektek.

Amúgy k..va gáz,amit tettetek,hihetetlen.Tényleg ilyen sok felfoghatatlan dolog történik az emberek háza táján, csak mi ezekről nem tudunk?Mert én eddig naívabb voltam.

2013. jan. 21. 17:50
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
El kell neki mondanod, ha eddig még nem tetted meg!
2013. jan. 22. 01:28
 25/31 szoctak válasza:
19%
hát nehéz dolog, én 23 vagyok és szüleim elég korlátozóak vootak, 20éves koromig amég elnem kerültem főiskolára és el nem költöztem minden egyes percről el kellett számolnom, egyik a pasiaiat kész szürőn vetteték át. De igy utolag igy h saját életemet kezdtem el igy nem bánom. Szóval szerintem elég gáz amit tetél, de nincs sok választás vagy hagyod h a lányod élje az életét, de ez az időszak meghatároza az egész élettét. Vagy a tanulmányi eredménye miatt nyüstölöd és még inkább nem fog változtatni. Vagy teszed azt amit tetél. Ha elmondod neki akkor szerintem még nagyobb kárt okozol. Elfog fordulni tőled és a tanulástól. Egy szülőnek mindig a gyermeke jővöjét kell szemelőtt tartani. Szerelmek jőnnek mennek. De az embernek csak egy élete. Ezt a történetet meg majd meséld el neki akkor mikor le doktorált, férje van és gyermeke. Addig meg amég kiheveri csináljatok közös programokat ahol ki tud kapcsolodni. És ha nem akkar enni akkor ültesd le h muszály ennie. Az egésszége rovására nem mehet a szerelmi bánat.
2013. jan. 24. 23:43
 26/31 anonim válasza:
100%
Az szép... de örülök, hogy nem ilyenek a szüleim 18/L
2013. febr. 2. 11:54
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy beméssz a lányodhoz, és utána elmondod neki hogy a fiú még mindik nagyon szereti stb. Ja és mindenképpen találkozzanak, és legyenek egy kicsit eggyütt.
2013. febr. 4. 22:02
 28/31 anonim ***** válasza:
komolyan mondom némelyik szülőnek a börtönben a helye!! hogylehettél ilyenhülye..csüsz uristen... Keresd meg a fiut és minél elibb beszélj vele h mivan! ilyet egy normális szülő nemcsinál! ez a világ 1re elbszottab lesz uristen kárneked segiteni hallod! naonfelidegesítettél szegény gyerekek fúúúhh
2013. febr. 4. 22:08
 29/31 Szpirit válasza:
100%

Istenem, 18 éves és nem bírjátok vele megbeszélni?! Ha most elmondjátok neki akkor még renbe jöhet a dolog , de az ég szerelmére beszéljétek meg vele hogy a jövője függ tőle. Ennyi idősen tán csak megérti. Ja, igen jól látod a helyzetet rohadt nagy hülyeséget csináltatok!

12É

2013. febr. 4. 22:49
 30/31 Szpirit válasza:
100%
Hogy hogy állj elé? Én miután könybelábadt szemmel elmondtam volna neki a sztorit, és ne mentegetőzz azzal hogy:a jegyeid miatt. Sírva dérdencsúszva kérnék bocsánatot a feleségemmel. És te nevezed magad felnőtnek.
2013. febr. 4. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!