Mennyire muszáj Pécsett szülészt fogadni előre, illetve kit ajánlanátok? Elég sok rossz dolgot hallani, és nem szívesen adnék ki egy vagyont a semmiért
Szia
mikor szültem akkor a szobatársaimnak nem volt dokija, teljesen más volt aaz ellátás annak akinek volt és annak akinek nem.
Engem még civiilben is meglátogatott a dokim, 3 nap után haza engedtek, vigyáztak rám ezzel ellentétben akinek nem volt orvosa le sem sz.rták, ki voltak szolgáltatva.
Szerintem ez nem mindegy ja és arról nem is beszélve ha ügyeletesnél szülök most lehet hogy nem ülnék itt a 11 hónapos babámmal....
Veszélyben lett volna az életünk ha nincs a dokim, az ügyeletes tök bunkó volt, miután meg jött az orvosom kinyalták a seggem
és ez Pécsen volt.
Értem,csak sajna sok rosszat is hallani,ha van dokid de nem tud bejönni mert szabin van vagy ügyelet után,a többiek le se szarnak,stb...
Megkérdezhetem hogy ki volt az orvosod? Vagy mennyit adtatok neki? Jöhet privátban is.Köszi szépen.
Szia!
Én 2 éve szültem. 5-en voltunk 1 szobában és nem mindenkinek volt orvosa. Csak annyi különbséget láttam, hogy a fogadott dokik feljöttek szülés után. És valóban 3 nap után hazamehettünk, még a császárosok is.
Szülésnél még nem voltak szobák 1 teremben szültünk 5-en. Az tény, hogy sokat voltak egyedül a kismamik, ill. a férjükkel, mivel 1 szülésznő jut ennyi emberre.
Miért nem fogadsz szülésznőt??? Az olcsóbb és tuti ott lesz veled (már ha nem ő az ügyeletes)egyébként is a szülésznő van veled, a doki néha bekukkant és csak a finishben jön be.
Vagy még 1 megoldás,. ha nem akarsz semmit fogadni, akor írd alá a papírt, hogy bennt lehetnek a rezidensek a szülésnél. Így tuti a figyelem.
Nálam bennt voltak, nem zavart, úgy voltam vele, ha ezzel hozzájárulok ahhoz, hogy tanulhatnak ill. tapasztalatokat szerezhetnek miért ne?
A szülésem épp olyan meghitt volt, mint rezidensek nélkül. Tudom volt már ilyen is , olyan is.
Teljesen kiiktattam őket. Csak mi voltunk 3-man. :))
szia
az első válaszoló vagyok
én a Labossa Gusztávot fogadtam meg, az egész terhességemet ő figyelte, nagyon korrekt és kedves, megadta a mobil száát ha bár mi gond van hívjam nyugodtan.
34 hetesen megindult a szülésem, mikor bementem az ügyeletre meg mondtam ki a dokim onnantól kezdve csak rám figyeltek 1 hetet benn tartottak, visszatartáson, fél óránként jöttek ellenörizni, a látogatás 7ig volt megengedték hogy a párom 10ig benn legyen meg ilyesmik a dokim jött meglátogatni, tök rendes volt, ezután 2 naponta ellenörzött a 40. hétig.
szabadnapos volt mikor szültem rögtön jött igaz császár volt mert nagy volt a baba és mondta hogy nem tágulok ő meg nem hagy se engem se a babát szenvedni, nem akarja hogy baj legyen kb 12 órát kellett volna még vajudnom és mondta hogy nem...
amúgy 30 ezer ft adtam neki.
nem pénzéhes, én csak ajánlani tudom őt, most megint babám lesz és ő hozzá megyek, benne 100%osan meg llehet bízni.
megkérdezhetem, hogy hány hetes vagy?
ha gondolod én is megírom az én dokim nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!