Türelmetlenség, rossz kedv, ingerültség ellen / kezelésére milyen bevált módszert ajánlanátok?
Kisfiam 10,5 hónapos. Nagyon jó baba (mindig is az volt). Csak VELEM van a baj!!! Nincs hozzá türelmem, nincs kedvem vele játszani, nem szeretek játszótérre menni stb! Nagyon magam alatt vagyok, csak "túl élem" a napjainkat. Akkor oldódik a bennem halmozódó feszültség, ha végre elaludt és csönd van kicsit. Lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem foglalkozok vele eleget!
Mit tegyek, hogy kilábaljak erről a mélypontról??? Van valami "csoda gyógyszer"???
(Még szoptatom a kisfiamat. Néha iszok nyugtató teát, de nem igazán segít. )
Szedek Magne B6-ot is (és egyéb más vitamint is, és sportolok is rendszeresen), de ennek sem igazán érzem jótékony hatását )-:!
Azért köszi a tippet!
dettó, 1 éves múlt a fiam, most fektettem le, most lenne időm összeszedni a szétdobált játékokat, mosni, elpakolni a konyhában, de ilyenkor leeresztek, muszáj kifújni magam, játszótér (nemszeretem), főzés (közben tekergeti a gombokat, nyomkod, nyitogatja a hűtőt, borogatja a macska tálját...)
után...
Pontosan így vagyok, mint te, csütörtökre szabad estét kértem és elmegyek sörözni, ezt tudom tenni, szeretnék kicsit távol lenni egy estére itthontól, kicsit kiszellőztetni a fejem.
én most kezdtem el szedni az actival multivitaminját és pörgök tőle :)
citrom fű tea meg nagyon jól nyugtata
de én is valami hobbyt javasolnék, ami kikapcsol
Csajok! Detto! :))
Csak én ikrekkel vagyok.
A főzés közben gombtekergetés, tálborogatásos, válaszon elmosolyodtam, mintha itt lenne nálunk.:)
Magne b6, és a nagymama ha elviszi őket egy-két órára sokat segít.:)
Nagyon köszönöm a válaszokat! Jó tudni, hogy más is érez így....! Túl jutottam a "holtponton"! Elmentem fodrászhoz, amitől máris jobb kedvem lett (-:! Próbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz!
Köszi mindenkinek a biztatást! Sokat segített!
Én is kitartást kívánok minden sorstársamnak! (De később csak még nehezebb lesz! Igaz a mondás: Kis gyerek kis "gond", nagy gyerek nagy "gond"!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!