Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Falura, rossz utakhoz milyen...

Falura, rossz utakhoz milyen babakocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Február végi baba lesz.Nem tudunk több 10ezret költeni rá,max. 20ezerig mehetünk el.Úgyhogy inkább használt ,de jó állapotú kocsikat keresek.Az se utolsó szempont,hogy ne legyen nagyon nehéz.
2010. okt. 26. 14:44
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenen is gondolkodok,de úgy nézem,ehhez nincs biztonsági öv.Mármint az ülős részhez.

2010. okt. 26. 14:47
 2/20 anonim ***** válasza:

amit belinkeltél szerintem pont nem jó vidékre a kerekei miatt.

én ajánlom, hogy nagy strapabíró, bolygósítható kerekűt vegyél. én a bergont ajánlom, használtam teszveszen vaterán lehet kifogni jó áron.

2010. okt. 26. 14:51
 3/20 anonim ***** válasza:

Igen az nem jó és csak csecsemőknek használható kb. 3-4 hós korig.

bergon v. retrus eseteleg raf pol használtan.

2010. okt. 26. 14:52
 4/20 anonim ***** válasza:

Szia!Mi is falun lakunk és december 31.-re vagyok kiírva!Mi innen vettük:

[link]

Árban szerintem nem rossz és van rá garancia is,illetve minden tartozékot adnak hozzá!+ ingyen kihozták már másnap ahogy megrendeltük!Nekünk ez sokat nyomott a latba,pedig mi is először használtat szerettünk volna az ára végett...

De ha ezt drágának találjátok akkor szerintem az a lényeg,hogy ne bolygókerekeset vegyetek!

:)

2010. okt. 26. 14:54
 5/20 anonim ***** válasza:
Mikorra kellene a kocsi? Nekunk olyan van, ami szerintem neked is jo lenne, de meg a telet abban tolnam a gyerkocot.
2010. okt. 26. 15:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Ja, latom, mar februar vegen erkezik a csoppseg, akkor a mienk targytalan, de nekunk Toma tipusu van, es szuper jol tolom a falusi utakon, ott is, ahol csak foldut van, raadaskent 14%-os emelkedo.
2010. okt. 26. 15:10
 7/20 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem meg jó, amit belinkeltél. Nekünk hasonló volt, csak márkás: Peg Perego Classic, használtan vettük olcsón, rossz utakra tökéletes, télen tökéletes. Nem is túl nehéz, de kiváló a rugózása, kényelmes a babának, és tolni is.
2010. okt. 26. 15:12
 8/20 anonim ***** válasza:
mi tanyán lakunk és bergon krossz babakocsink van, bevállt.
2010. okt. 26. 15:13
 9/20 anonim ***** válasza:
Ja és a Peg Perego Classicnak van biztonsági öve is.
2010. okt. 26. 15:13
 10/20 anonim ***** válasza:
Teszveszen pont van egy ilyen 15000-ert, nezd meg, nekunk bevalt.
2010. okt. 26. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!