Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Falura, rossz utakhoz milyen...

Falura, rossz utakhoz milyen babakocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Február végi baba lesz.Nem tudunk több 10ezret költeni rá,max. 20ezerig mehetünk el.Úgyhogy inkább használt ,de jó állapotú kocsikat keresek.Az se utolsó szempont,hogy ne legyen nagyon nehéz.
2010. okt. 26. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2010. okt. 26. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:
[link] Szerintem ez is jo, a szomszedomnak meg olyen tipusuja volt.
2010. okt. 26. 15:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ilyen helyen lakom és téli babáim vannak. Én retrust vettem. Nagyon olcsó és fixen fekvő mózese van. Az ülő rész először nagyon rossznak tűnt (először megijedtem hogy rossz babakocsit választottam), de a gyakorlat bebizonyította, hogy a gyártónak van igaza. Ugyanis teljesen (90 fokban) ül a legmagasabb pozícióban. A következő már félig fekvő. De tényleg ez a legjobb, mert nem csúszott le a feneke mindig, hanem ugyanabban a helyzetben tudott ülni, ahogy a földön ült. Míg a többi anyuka állandóan igazgatta a gyereket, mert lecsúszott.

2010. okt. 26. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi is falun élünk, Bergon babakocsink van. Nem olyan rosszak az utak, de tény, hogy a kocsi nehéz, nagy. Annyiból jó, hogy sokáig ki lehet használni, még tudom benne altatni is a fiamat, holott már 2 éves.
2010. okt. 26. 15:37
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.A retrus kocsi kilőve,mivel nővéreméknek ilyen van,volt már párszor szerencsém tolni benne a gyerekét.Tény, hogy nagyon kényelmes,sokáig kihasználható,de számomra baromi nehéz,már bocsánat.Nem tudom,hogy a bergon kocsik mennyire nagyok,és nehezek.
2010. okt. 26. 16:14
 16/20 anonim ***** válasza:

A 14.54-es nem tudom, visszetér-e még ide...

Nem akarlak elkeseríteni, de a Kunert Vip egy nagy sz@r!!

Mi is olyat (onnan) rendeltünk, + egy ismerősnek is olyan van, és jól megszívtuk mindketten!

A kocsi baromi nehéz, az enyém erősen balra, ismerősömé jobbra húz. A tolókart átfordítva irányíthatatlan!A kereke kiesik, stb.

Kinézetre tényleg jó, de azonkívül semmi pozitívat nem tudok mondani! Kár, hogy már megrendeltétek!

Pedig mi személyesen mentünk le Nyíregyre, megnéztük a kocsit, de nem gondoltam, hogy ki kell próbálni, hogy egyenesen megy-e.

Sorry, nem akarlak elkeseríteni, de majd rájöttök Ti is...

2010. okt. 26. 16:17
 17/20 anonim ***** válasza:
a bergonok elég nagyok és nehezek, de azt írtad ez nem szempont. ha nem kell lépcsőházban emelgetned, cipelned én ezt ajánlanám.
2010. okt. 26. 16:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem Peg Perego Clasic-om van, mózessel, hordozóval, -talppal, sportrésszel és lábzsákokkal. A mózes részével összeszerelve valóban nem túl könnyű, én 7 lécsőn hoztam-vittem, nem volt gond (egy-két lila foltot kivéve a lábamon). A sportrésszel már könnyebb. Használtan vettem, nagyon jó állapotban és nagyon megérte! Ismerőseim kocsijai nyeklenek-nyaklanak, rázkódik bennük a baba ezeken a jó utakon, sajnálom őket. Chicco-nak is van hasonló kocsija, de ha gondolod vehetsz csak mózeses (hagyományos) kocsit, azt kibírod 5-6 hónapig emelgetni, utána pedig egy sportkocsi is megteszi, a babád úgyis ülni akar majd legfőképp. A mózesest pedig eladhatod, mert nem túl sok ilyen kocsi van "forgalomban", van rá kereslet.
2010. okt. 26. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:
igen, tényleg nagyon nehéz a retrus, bár nekem hála az égnek nem kell emelgetnem. Vettünk egy használt kicsi babakocsit is (könnyűt), amivel a városba tudok menni a buszon. Nekünk kellett a két babakocsi, mert nagyon kicsi a két gyerek között a korkülönbség és sokat túrázunk, sétálunk.
2010. okt. 27. 08:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Retrus, Kunert, Bergon majdnem ugyanolyanok, és nehezek.

Peg Perego Classic sokkal könnyebb, jobban rugózik, azaz terepre szuper. Használtam simán kapsz 20 alatt.

2010. okt. 27. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!