Ajánlanátok babakocsit, rossz útra, fordítható tolóirányút? Nagy kereket javasoltok, v nem feltétlen kell?
Bolygósítható de le is fixálható kerékkel, és amiből van esetleg vmi csajos szín.
Nektek milyen van?
Én a Takko-ról úgy tudom az csak fix lehet kerékügyileg...nekem mindenképp olyan kéne ami bolygós IS.
Köszi az ötleteket!! Várom esetleg a továbbiakat másnak milyen van!
Egyébként nyárra kéne szóval nem muszj h olyan vastag legyen.
hmmm hát pedig bolygósítható kellen, volt olyanom ami fix kerekű volt, és emelgetni kell folyton a hátulját, borzasztóan fárasztó (főelg hogy van egy nagyobbam akinek a kezét kell fognom, tehát nem nagyon tudom 2 kézzel emelgetni a babakocsit minden kanyarodásnál..
ezért ragaszkodnék a bolygóshoz.
A nagyobb babámmal peg perego-nk volt de akkor még bent laktunk a városba és betonra tökéletes volt.
Itt viszont úgy pattog h a babák szeme majd kiesik (képletesen szólva)és a hasonló kiskerekűek (top rider, bby szintén..)
nekem ilyen volt, tropára használtam. imádtam. forgatható tolóirány, hatalmas belső tér. (a két gyerekem ülve belefért, ha a nagyobb elfáradt 1és3 évesen)bolygósítható kerék, lábzsák, esővédő...
falun lakunk, rosszak az útviszonyok,én 175 cm-es, a férjem 191 cm-es. nekem még épp jó volt, a férjemnek alacsony. nem tudom más színben van -e.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!