Mivel vigasztaljam meg a barátnőmet?
Levágatta a haját, a melle alá ért neki, és sokat várt hogy megnőljön neki,most a melléig se ér. Valami növesztő cucc esetleg? Én a Ricinus olajat hallottam ami segít a növekedésben, hogy kell használni? Köszönööm ^^
Szegény egész nap sír, azért vágatta le mert el volt neki törve.
nagyon okos
akkor most ne bőgjön
ha csúnya a vége, akkor bármilyen hosszú is a hajkorona - ocsmány
lefogadom, hogy most sokkal jobban néz ki
de ha tovább vasalja a hosszú haját, akkor barátkozzon az egyre rövidebb frizurákkal, mert ennek az lesz a vége
csodaszerek meg nincsenek
Mondd meg neki,hogy még mindig jobb,mint a csúnya töredezett haj,majd visszafog nőni.
Én megértem,nekem is bőven mell alatt volt a hajam és mondtam a fordásznak,hogy keveset vágjon mire észbe kaptam már egy kicsivel a vállam alatt volt. Sírni tudtam volna,na de visszanőtt,sőt kevesebb idő alatt,mint hittem és most hosszabb ,mint valaha volt:))
Micsoda nagy gondjai vannak -.-
Az előttem íróval egyetértek.
Szerintem kamu a kérdés. Nem akarom elhinni hogy van olyan lány aki ilyen kis dolog miatt EGÉSZ NAP sír. Mellesleg ő vágatta le, ő gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!