Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel vigasztaljam meg a...

Mivel vigasztaljam meg a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Levágatta a haját, a melle alá ért neki, és sokat várt hogy megnőljön neki,most a melléig se ér. Valami növesztő cucc esetleg? Én a Ricinus olajat hallottam ami segít a növekedésben, hogy kell használni? Köszönööm ^^

Szegény egész nap sír, azért vágatta le mert el volt neki törve.

2011. nov. 26. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hajat úgy kell növeszteni, hogy 3 havonta a végéből egy fél centit vágatni kell, így nem fog törni a végéből. Vitamint szedjen, egyébként pikk pakk visszanő.
2011. nov. 26. 16:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Vasalja.
2011. nov. 26. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
10%

nagyon okos

akkor most ne bőgjön

ha csúnya a vége, akkor bármilyen hosszú is a hajkorona - ocsmány

lefogadom, hogy most sokkal jobban néz ki

de ha tovább vasalja a hosszú haját, akkor barátkozzon az egyre rövidebb frizurákkal, mert ennek az lesz a vége

csodaszerek meg nincsenek

2011. nov. 26. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is vasalom, vannak jó hővédő szerek, egyébként is kevésbé káros, mintha körkefével cibálják.
2011. nov. 26. 17:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki,hogy még mindig jobb,mint a csúnya töredezett haj,majd visszafog nőni.

Én megértem,nekem is bőven mell alatt volt a hajam és mondtam a fordásznak,hogy keveset vágjon mire észbe kaptam már egy kicsivel a vállam alatt volt. Sírni tudtam volna,na de visszanőtt,sőt kevesebb idő alatt,mint hittem és most hosszabb ,mint valaha volt:))

2011. nov. 26. 18:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: és vasalod?:)
2011. nov. 26. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

[link]

Nekem ez segített.

2011. nov. 26. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Én van,hogy egy héten minden nap vasalom,van,hogy egy héten csak egyszer változó. De igen vasalom,210fokon,de használok hajápolókat is.
2011. nov. 26. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Az igen, mért nem lesz mindjárt öngyilkos? Azért az kemény dolog, hogy 10 cm-vel rövidebb a haja.
2011. nov. 26. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

Micsoda nagy gondjai vannak -.-

Az előttem íróval egyetértek.

Szerintem kamu a kérdés. Nem akarom elhinni hogy van olyan lány aki ilyen kis dolog miatt EGÉSZ NAP sír. Mellesleg ő vágatta le, ő gondja.

2011. nov. 27. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!