Miért kezdem megint megszeretni a volt legjobb barátnőmet?
1-2-3.osztályban osztálytársak voltunk ezzel a lánnyal. Aztán én másik suliba mentem. De tavalyelőtt nyáron ismét összetalálkoztunk. Ekkor lettünk a legjobb barátnők. Már nagyon sok dolgon végigmentünk,nagyon szerettük egymást. Lassan úgy éreztem,hogy kihasznál és már nem olyan mint volt. Volt egy másik csaj akivel úgy éreztem,hogy most már ˜ők ketten a legjobb baratnők. 2009 őszén így 3an mentünk sétálni. De itt anyira úgy gondoltam,hogy kihasznál,ezért fogtam magam és hazajöttem. Sms-be megirtam neki,hogy ennek a barátsagnak annyi. Aztán még pár napon keresztül minden rosszat egymás fejének vágtunk neten. Nehezen,de túl tettem magamat. ő avval a harmadik csajjal a legjobb barátnők lettek. Én sok barátnőmnek elmondtam,hogy mi van. Sokan meg is utálták emiatt s mellettem áltak. Néha szoktam őt látni. S most hogy így már kb.1,5 év eltelt a veszekedésünk óta,lassan úgy érzem hogy megint szeretem. DE!!! Akikkel én jóba vagyok,azok nagyon utáljak őt éppen ezért nem tudom mitévő legyek. Mert nem akarom a mostani baratnőimet elveszíteni. S egyáltalán miért van ez,hogy újra megszerettem?
13L
Bocsi,de nem reagáltad kicsit túl a dolgot (régen)??
Bár nem voltam ott így nem tudom,de nekem így amennyit leírtál az jött le,hogy igazából a barátnőd nem feltétlen rosszat akart neked,meg akkor mindek hívott volna téged is el,hogy hármasban sétáljatok?nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!