Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon féltem őt, valaki...

Nagyon féltem őt, valaki segítene?!

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve.... Édesanyámnak mellrákja van, kapott kezelést, nemsokára megműtik. Nagyon félek attól, hogy valahol máshol előjön majd neki mostanába elalvás előtt csak sírok, annyira szeretem őt és nem akarom elveszíteni.. :( Mennyi az esélye, hogy rendbejön és nem újul ki neki máshol? Előre isköszönöm. :( 16/L
2013. aug. 18. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad, hogy lássa, hogy sírsz. Tartsd benne a lelket, maradj pozitív, hitesd el vele, hogy minden rendben lesz. Ha elég sokáig mondod, akkor elhiszed, és ő is. Ez pedig sokat segít. :)
2013. aug. 18. 15:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Előtte nem sírok, viszont sokszor semmi kedvem semmihez. Félek.. :(
2013. aug. 18. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj pozitívan hozzá állni és még jobban kimutatni hogy szereted,mellette állsz.Segíts sokat a háztartás körül.Nekem több ismerősöm is sikeresen megharcolt a mellrákkal élnek,virulnak és boldogok :) Ez jusson eszedbe.Ez egy harc amit meg kell vívni és csak győzhettek a rosszra nem szabad gondolni.Tudom mit érzel 17 éves voltam amikor az akkor 38 éves életerős apukám egyik naprol a másikra leesett a lábáról,súlyos beteg lett.Nem mutattuk előtte mennyire fáj,csak biztattuk.Ezt tedd te is.Kitartás és jó egészséget,gyógyulást édesanyádnak
2013. aug. 18. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Állj nagyon mellette,legyél vele kedves,tegyél meg neki mindent,amit csak tudsz!Segíts neki lelkileg is,meg a házimunkában is.Amire megkér,azt azonnal tedd meg,ne engedetlenkedj..stb.(az utóbbit gondolom,hogy nem is tennéd)

Utána meg nyugodj meg,és legyél kicsit optimistább.A mellrákot nagyobb eséllyel élik túl szerintem,mint a másféle rákokat.Hinni kell,pozitívnak kell lenni.Na meg nagyon,de nagyon erősnek!!!

Kívánom édesanyádnak,hogy gyógyuljon meg és ne terjedjen neki a rák tovább,meg ha elmúlik,akkor ne újítson ki!Nagyon szorítok neked is,hogy megtudd állni a helyed mellette,mert sokszor lesz mikor összetörsz,mert azt hiszed,hogy nincs tovább.Legyél mellette,és közös erővel átvészelhetitek ezt a dolgot!Hidd el,hogy akit igazán szeretnek és mellette állnak,amennyire csak lehet,az tovább él,mint akit hanyagolnak,vagy sajnálnak csak!!

Ajánlok egy zenét:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

Hallgassátok sokszor ezt meg,erőt ad.A címe az,hogy túl fogom élni!Persze nem magyar szám,meg nem a rákról szól,de ERŐT AD!

2013. aug. 19. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!