Féltem a lányom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most 8. osztályos és elsőnek a Roth Gyula erdészeti iskolát jelölte meg de nem akar változtatni pedig oda nagyon sok fiú jár a másik meg az hogy velem mégse beszélte a sorrendet ??2012. márc. 4. 16:35
1/11 A kérdező kommentje:
ja és elég messze van tőlünk így természetesen kolis lenne de nem tudom mért nem jó neki a helyi gimi pedig szín ötös
2012. márc. 4. 16:37
2/11 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, az ő döntése. Amikor anno középiskola választás elé kerültem, én sem beszéltem meg édesanyámmal, pedig még be akart velem íratni más iskolákat is, de mivel nekem kell odajárnom, így én döntöttem. Ő is nagyon féltett, mivel drámatagozatra mentem, ott teli van r*bancokkal, drogosokkal, de mégsem kallódtam el, mert volt annyi eszem, hogy felfogjam, miért nem kell menni a többség után. Most az orvosira járok. A lányod önálló, örülj neki. Másnak még az egyetemválasztás is anyuci döntése.
3/11 A kérdező kommentje:
kösz :)
2012. márc. 4. 16:55
4/11 anonim válasza:
Ne bántsd érte.. én is ezen veszekszek anyumékkal hogy jövőre mit jelöljek be mert én Bábolnára szeretnék, de ők nem nagyon engedik és azt akarják, h. maradjak a közelbe de itt nincs semmi.. de az én életem könyörgöm nem akarok ezért szívni egész életembe.. :/
5/11 A kérdező kommentje:
én ezt az iskolát engedtem volna neki de nem elsőnek most volt a meghallatás és nekem is tesztet a suli de egy erős gimit is eltudna végezni nekem csak evvel van bajom
kösz a választ
2012. márc. 4. 17:00
6/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Az erős gimi nem feltétlenül szerencsés. Pl. ahova én mentem, az egy gyengébb giminek számít (főleg, hogy az osztálytársaim szétvertek minden órát), viszont így a tanárok még inkább segíteni akartak nekem, így mind a bizonyítványom, mind pedig az érettségim színötös lett, így több pontom volt, mint annak, aki ugyan erős gimibe járt, de mivel szívatták őket, így rosszabb jegyekkel kevesebb pontot vitt. Hiába járt jobb gimibe, több pontom lett, tehát engem vettek fel.
7/11 A kérdező kommentje:
értem csak olyan okos értelmes és tudom hogy ez a iskola nagyon tetszik neki de engem akkor is zavar egy kicsit
2012. márc. 4. 17:06
8/11 anonim válasza:
Mintha anyukámat hallanám :) Pont ugyanezeket mondta, mikor nem értett egyet az iskolaválasztásommal. Ne félj, ha értelmes, akkor ugyanúgy fog majd tanulni, mintha egy erősebb gimibe ment volna, velem is ez volt!
9/11 anonim válasza:
Mi itt a gond?
Neki is és még neked is tetszik az a suli. Hidd el nem mindig jó az erős gimi..tapasztalatból mondom!
Ha olyan okos akkor majd jó sok pontja lesz és felveszik majd oda ahova szeretnék.
Az meg,hogy sok a fiú nagy kaland!:D
10/11 anonim válasza:
Ohh. teljesen véletlenül találtam meg ezt a kérdést de örülök. Ha idejön, akkor tudok mesélni mert ide járok. :D Imádom! Üdvözlöm.. legyen szíves csak ideengedni, jó suli, és egy erős szakközép.:D Én majd figyelek rá:D
sok a fiú de én lány vagyok csókolom :) Ha van kérdése, nyugodtan írjon üzenetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!