Féltem a lányom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most 8. osztályos és elsőnek a Roth Gyula erdészeti iskolát jelölte meg de nem akar változtatni pedig oda nagyon sok fiú jár a másik meg az hogy velem mégse beszélte a sorrendet ??2012. márc. 4. 16:35
11/11 anonim válasza:
SZerintem hagyj döntsön maga.
Engem annak idején nem hagytak dönteni a szüleim. Csak helybe hagytak járni. Jelenleg 3.os vagyok és gyűgyölöm az egész helyet.
Osztályom egy nagy fos. Tanárok közül van nem egy aki fojton be be szól nekem. / amúgy is eléggé nehezen lehet kezelni mert ált. vagy alig lehet belőlem kihuzni párszót vagy az van hogy bepörrgök és nem lehet velem mit kezdeni nem még hogy ha be be is szólnak ált. egy egy tanárom van akivel még tudok is beszélni/
Osztályomról: info. szakközépbe járok. 20 fős csoporttal szoktunk az osztályból egybe lenni /a heti 30 órából legalább 17et/ és abból 4en vagyunk csajok. De még mi csajok 4en is 5 fele vagyunk...
És most itt nem is a 'szakmával' van bajom megjegyezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!