Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18hós lányom túlságosan...

Edus83 kérdése:

18hós lányom túlságosan féltem, hogyan szokhatnék le róla?

Figyelt kérdés
Már szinte betegesen féltem kislányomat ,utcán nem merem el engedni csak fent a lakásban tud nélkülem sétálni játszani,mert utcán rohanok utána,még udvaron is.Ez már beteges ,nem tudom ,hogy szokhatnél le róla?
2011. aug. 2. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam.Aztán 2 évre megszületett a második.
2011. aug. 2. 20:12
 2/11 anonim válasza:
100%
En is igy vagyok,o a mindenem.
2011. aug. 2. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ne is engedd el a kezét az utcán, még nem érti meg, hogy baja lehet, gondol egyet és kifut az útra. Pár napig fogd a kezét erősen, hogy tudja, arra mentek, amerre te akarod, a játszón futkározhat de máshol ne. Nekem 2 napig tartott, míg megértette.
2011. aug. 2. 20:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy itthon az udvaron is megyek utána fognám mindig,míg más gyerek rohangál a betonom én addig rohanok utána és inkább olyan helyre csábítom ahol űlnie kell:(már komolyan beteges vagyok szegényt annyira féltem:(
2011. aug. 2. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiszel Istenben,akkor gondolom,azt is tudod,hogy a gyerekekre angyalok vigyáznak.Imádkozz,és bízd őt rájuk.
2011. aug. 2. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A probléma felismerése és beismerése már az első lépés a megoldás felé :)

Határozd el magad, hogy nem leszel ilyen. Engedd játszani, hagyj Neki teret, egy kis szabadságot. A baj akkor is megtörténhet, ha mellette vagy, azzal nem véded meg, ha ilyen szinten korlátozod!

2011. aug. 2. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ja, értem. Hát menj utána, én is szeretem látni mindig a gyerekeket, a 3 évest is, de nem korlátozd, csak szemmel kövesd, ugrásra készen, hogy be tudj avatkozni, ha kell, szerintem ez így normális.
2011. aug. 3. 05:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az utcán mindig fogd a kezét, az udvaron viszont engedd szabadjára, de tartsd folyamatosan szemmel. Kell a mozgás a friss levegőn, egyikőtöknek sem tesz jót, ha odakint ücsörög. Az is fontos, hogy megtanulja, hogy ha szólsz neki, álljon meg vagy menjen oda hozzád, és házon kívül ne menjen el úgy tőled, hogy nem lát téged.
2011. aug. 3. 08:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem ennyi idős a fiam.Ne féltsd annyira,mert ezzel szerintem belé is beleülteted a félelmet.Én is féltem a fiam akinek nagy a merészsége(egyedül felmegy a mászókán,fejjel csúszik le a csúszdán)de a lényeg hogy ott vagyok.Ki kell próbálja magát mindenféle helyzetben.Az enyém már érti ha mondom nem szabad leesel,és akkor beljebb megy,elmegy onnan.
2011. aug. 3. 10:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek nagyon rajta vagyok,borzasztó nekem is ,hogy betonon korlátozom szegénykémet:(

Szégyenlem is magam:(

2011. aug. 3. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!