Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan beszéljem le a 17 éves...

Hogyan beszéljem le a 17 éves lányomat arról hogy piercinget rakasson az arcára?

Figyelt kérdés
Mondtam neki nem bánom ha teletetováltatja az egész testét vagy ha a fülét teleszegecselteti. De még azt is elnézném ha olyan helyre rakatja a fémbizbaszokat ahol nem látom. De az arcára akar egyet. Sajnálom ha megbántom mások érzéseit de az étvágyam elmegy ha meglátok valakin ilyen vasbeültetéseket. És akkor minden nap kellene látnom ilyet mert a drága embrióm fejébe vette hogy nem akar lemaradni erről az eszement a divatról.

2015. márc. 16. 20:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Pedig ez még mindig jobb, mint a tetoválás. Ezt bármikor "megszüntetheti", a tetoválás örökre szól...
2015. márc. 16. 20:18
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Igazából én leülnék vele megbeszélni az aggályaimat.

De mondjuk kevésbé érzem jó indoknak azt, hogy tetováltassa össze magát inkább, minthogy berakasson egy piercinget, amit később kivehet... Szóval előbb gondold át az érveidet, és úgy próbálj rá hatni, különben kinevet. Logikus érvekkel győzd meg, és ez csak úgy lehet, ha leülsz vele beszélgetni, átérzed a helyzetét, és kideríted, hogy csak divatból akarja-e vagy ténylegesen ez minden vágya (mert akkor nehéz lesz meggyőzni).

2015. márc. 16. 20:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Max. egy év múlva úgyis megcsináltatja.
2015. márc. 16. 20:20
 4/15 A kérdező kommentje:
A tetkónak sem örülnék de látványra könnyebb elviselni nekem mint amikor a szemöldökéből fityeg egy karika...
2015. márc. 16. 20:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ezzel nem fogod róla lebeszélni.
2015. márc. 16. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:
60%

Teljesen megértelek kérdező! Majdnem padlót dogtam amikor a 20 éves hugom csillogós orrvavalóval sétált haza (van piercingem és tetoválásom is) nade arcra!? Komolyan de mindek? Viszont a rossz hír az, hogy tetszik avagy sem ezt a hóbortot nyelned kell egy darabig. A jó hír, ha kinövi akkor nem fog helye maradni. Fix hogy előbb utóbb ki fog az onnan kerülni de addig max nem esztek egy asztalnál 😉

Kitartás!! Ha ez megnyugtat a gyerekem még kamaszkor előtt van de ezek a kérdések jó felkészítő gyakorlatok a nehezebb időkre 😄

2015. márc. 16. 22:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azert akarod lebeszelni, mert neked nem tetszik a latvanya? Semmi mas ok nincs? Neki gondolom tetszik es 17 evesen mar nem olyan kicsi, foleg nem a te kis embriocskad. Anyum is ilyen, hogy barmi mast felajanl konfliktusban, minden hulyeseget csak veletlen se az legyen, amit en szeretnek. Sztem ha o fizeti, akkor hagyd beken, aztan meg lehet o magatol is megunja. Jobb a bekesseg. Nekem anyum meg mindig igy reagal mindenre, hogy ha neki nem szimpi, akkor nekem sem szabad hogy az legyen es ezert nem is vagyunk kozeli kapcsolatban es 19 eves korom ota nem is lakom egy fedel alatt vele, hogy nyugtom legyen. Hidd el jobb a bekesseg. 26/L
2015. márc. 16. 22:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet le fognak pontozni, de inkább egyezz bele, és csináltassátok meg együtt jó helyen, mint hogy a tudtod nélkül szúrassa valami barbárral. Én ma megyek csináltatni (igaz, én a fülembe rakatok egyet), tegnap találtam ki, hogy szeretnék, este megbeszéltem anyával, felhívtuk a barátnőjét, akinek van ismerőse aki foglalkozik vele, ma délután meg is csinálja. Anyának sem tetszik különösebben, de a fájdalmon kívül mással nem próbált lebeszélni. Igaz, hogyha azt mondta volna, hogy inkább tetováltassak, lehet, hogy bármennyire tisztelem, és szeretem, arcon röhögtem volna.... 17L
2015. márc. 17. 06:25
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a tetoválás azért rosszabb mert az egész életében látszani fog. Az említett piercinget pedig ha megunja, kiveszi, és annak eltűnik a nyoma. Tehát gondolj erre, hogy úgyis megunja, és akkor nyoma se lesz.

Szerintem ennyi idősen már elég nehéz lebeszélni, elmondhatod neki hogy nem szeretnéd, de nem hiszem hogy számítana neki.

2015. márc. 17. 16:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ízlésről nem vitatkoznék, az nem érv, hogy nekem nem tetszik.

Az már elgondolkodtatna, hogy a leendő munkahelyéhez, vagy a mostani, esetleg sportos életmódjához illik-e. Ezekről inkább beszélnék vele. De a döntés az övé.

2015. márc. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!