Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek, hogy a 15 éves...

Engednétek, hogy a 15 éves lányotok industrial piercinget szúrasson?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyen kis valamiről lenne szó.

A jobb fülembe menne, ott csak egy lyuk van, a bal fülemen pedig 2.

A szüleim úgymond a lazább fajták, ti mit gondoltok?

Ismerőseim körében senkiről nem tudok, hogy lenne neki, szóval nem majmolás.

15L

Köszi a válaszokat:)

2013. aug. 7. 16:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
24%
nahát én tuti nem....ez számomra visszataszító....és remélem a lányomnak is jobb ízlése lesz
2013. aug. 7. 16:56
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

Még mindig jobb mint a fültágító, de nekem ez sem tetszik.

15 évesen meg nem engedném. Tudom, hogy ez az a kor, amikor azt hiszik, hogy attól lesznek érdekesebbek és feltűnöbbek, ha minél több bizbasz van beléjük böködve, meg teleaggatják magukat mint a karácsonyfa (mi is ilyenek voltunk, de "az én időmben" még csak hülye hajat meg idióta ruhát viseltünk azzal feltűnősködtünk) de ezt akkor sem támogatnám.

2013. aug. 7. 17:02
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem semmi baj nincs vele, bár én csak egy évvel vagyok nálad idősebb. Nekem még fülbevalóm sincs, nem szeretem. :D
2013. aug. 7. 17:30
 4/23 anonim ***** válasza:
73%
én tuti nem engedném.ráadásul undorító
2013. aug. 7. 17:43
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem,15 .éves elégedjen meg egy fülbevalóval.
2013. aug. 7. 20:00
 6/23 anonim ***** válasza:
59%
Meg. Ha megunja úgyis kiveszi.
2013. aug. 7. 20:06
 7/23 anonim ***** válasza:
15%
Persze,aztán legközelebb heg tetoválást akar...és ha azt megunja mi lesz?nem nem engedném
2013. aug. 7. 20:07
 8/23 anonim ***** válasza:
47%

Ezt simán megengedném.

És igen, anya vagyok.

2013. aug. 7. 20:30
 9/23 A kérdező kommentje:

Nem mertem ideírni, de egy apró tetoválásom is van, jól meggondolva, takarható helyen, szüleim tudtával természetesen.

Megkérdeztem, megengedték, a piercing szerintük nem akkora tragédia, nyom nélkül eltüntethető.

Egyébként a szüleim is hasonló korúként kezdték, és ők is tetováltak, illetve anyukámnak az orra ki van szúrva, mégis rendes, dolgozó, felelősségteljes emberek, jól menő vállalkozással.

2013. aug. 7. 22:08
 10/23 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk az a szabály, hogy fülbe mindent lehet, sehova máshova semmi. :D Pedig csak 13 vagyok. 11 évesen volt a 2. fülbevalóm a jobban és 12 évesen a 2. a balban és a 3. a jobban. Szóval miért ne? :)
2013. aug. 7. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!