Engednétek, hogy a 15 éves lányotok industrial piercinget szúrasson?
Egy ilyen kis valamiről lenne szó.
A jobb fülembe menne, ott csak egy lyuk van, a bal fülemen pedig 2.
A szüleim úgymond a lazább fajták, ti mit gondoltok?
Ismerőseim körében senkiről nem tudok, hogy lenne neki, szóval nem majmolás.
15L
Köszi a válaszokat:)
Én most tervezek magamnak egy industrial-t(5 hónap múlva leszek 18. ezért anyum belement, hogy most megcsináltathassam)
Én mint szülő 15 évesen még nagyon korainak tartom, nem azért mert átlyukasztod a bőröd, mert az olyan h ha megunod kiveszed, beforr, azt ennyi, nem mint pl egy tetoválás, azt lehet még 18 év után sem engedném mert az ember ízlése változik és annyi idősen persze komoylságtól függ de nem hiszem hogy át tudná gondolni) de azért annak utána néztél, hogy milyen következményei lehetnek, mennyi ideig gyógyul, mennyire fájhat azalatt a sok idő alatt? ja és gondolom suliba jársz, nem tudom ott mik a szabályok, de pl tesin nekünk a tanár tuti kivetette volna velünk (úgy h nincs beforrva) általánosban (és most is csak a szerencse, hogy most jófej a tesi tanárunk)
És bár külön plusz h nem majmolsz, legalábbis ismerőseidtől (de nyilván valahonnan jött az ötlet, így valakiről nézted, de ez mindegy nem kötözködök) de nekem ez pont nem tetszik.. mindegy ez már más dolog :D Azért gondold át..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!