Jó látni, hogy vannak normális, haladó szellemiségű szülők. Én is megengedném a gyermekemnek, ha majd piercinget akarna. Ráadásul az industrial nem is egy halál feltűnő piercing, mint mondjuk egy anti-eyebrow vagy ilyesmi.
2013. aug. 8. 14:18
12/23 anonim válasza:
Na azért szerintem nem normális ha a szülő mindet megenged,de látszik te is egy tini vagy aki azt hiszi az a normális szülő aki mindent megenged a gyereknek
2013. aug. 8. 15:53
13/23 anonim válasza:
Mókás, hogy tininek nézel azért, mert másképpen gondolkodom. Gyermekem nincs még, de nem állok messze tőle. Mellesleg nem értem mire fel a következtetés, mert nem mondtam semmi szélsőséges dolgot, csak arra gondoltam, hogy ha van egy ötlete, amit nem biztos, hogy minden szülő díjaz (hozzáteszem Magyarországon leginkább), akkor ő nyugodtan fordulhat ezzel a szüleihez. Saját példámon okulva mondom ezt, ugyanis én anno inkább szembesítettem ezekkel a dolgokkal a családomat, amit persze nem értékeltek túlságosan. Viszont nekem meg sem fordult a fejemben, hogy megbeszéljek velük bármi hasonlót akár, ugyanis sokszor elutasítás volt a válasz. Megértem én őket is, mert egy "másik világban" nőttek fel, de attól még a testékszerek nem feltétlen tinihóbortok.
2013. aug. 8. 16:59
14/23 anonim válasza:
*utólag szembesítettem
2013. aug. 8. 16:59
15/23 anonim válasza:
En is 15 eves vagyok es van industrialom nagyon fajdalmas dolog kesitds fel a lanyod es van tetkom es koldok piercingem is
2013. aug. 9. 13:16
16/23 anonim válasza:
15 évesen má akármilyen pc-t meg fogok engedni a lányomnak.Én 12 évesen kezdtem. 13 évesen csináltattam meg az industrialt 14 snakebites. Ma 17 évesen már 14 piercingem/fülbevalóm van, és ne úgy képzeld el h ebből 10 fülbevaló :D 4 fülbevalóm van :D
2013. aug. 9. 21:29
17/23 anonim válasza:
Fogadd el magad úgy ahogy vagy! ;)
Nem a piercinged vagy a tetoválásod miatt fognak szeretni.
2013. aug. 10. 00:05
18/23 A kérdező kommentje:
Nem azért csinálom, hogy amiatt szeressenek.:)
Egyszerűen a testmódosítás szerintem tud szép kimenetelű lenni, erre törekszem én is.
Nem akarok teljes karos vagy hátas tetoválást se a későbbiekben, piercingek terén is ezt szánom az utolsónak.
(Eddig csak az orromban van meg a füleimben.)
Szerintem illik a mostani személyemhez.
Egyszer lehet, hogy mindet kiveszem, de az is lehet, hogy életem végéig meghagyom, ki tudja.:)
2013. aug. 10. 12:30
19/23 anonim válasza:
Azt mondod, a szüleid is korán kezdték a piercing és tetoválás témát. Hát én is, de a gyerekemnek 18 éves kora előtt nem engedném. És nem egy apró kis tetoválásom van... Nem, és kész.
2013. aug. 11. 01:51
20/23 anonim válasza:
szia! :) én is 15 vagyok és anyuék megengedték. azt mondták hogy az én fülem azt csinálok vele amit akarok. ha nekem lenne egy 15 éves lányom én is megengedném. az industrial ráadásul nagyon szép :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!