Szülők! Mit tennétek, ha a lányotok ajak piercinget szúrna magának?
Figyelt kérdés
16 éves a lány, az anya ellenzi a testmódosításokat.. A lány vett átlátszó műanyag piercinget és azt tette be egyből..2013. aug. 27. 23:29
1/8 anonim válasza:
Ha már piercing akkor valami hozzáértő ember szúrja neki, ne ő maga.
2/8 anonim válasza:
fene a jó dolgát a jánynak
én magamba néznék hogy hol szúrtam el
nekünk még ha azt mondták a szülők hogy nem akkor az NEM volt
ma meg hát pfffff....
3/8 anonim válasza:
hát inkább ezt mint az undoritó maradandó fültágitó.
4/8 anonim válasza:
Idáig el is kell jutni. Nincs az a világ, hogy a 'nem'-re ilyen drasztikus módosításokat mer csinálni egy normálisan nevelt fiatal. Ha normális a viszony gyerek és szülő között, akkor tudnak beszélni egymással. A probléma nem a piercinggel van, hanem azzal, hogy engedély nélkül szembemegy a szülőkkel és látszólag nem érdekli a következmény. EZek a szülők hitelüket vesztették és ennél csak rosszabb dolgok jönnek a jövőben.
5/8 anonim válasza:
nekem is van piercingem (most 1 de több volt) anya nekem se engedte és én annál jobban akartam az elsőt haver szúrta nekem de a többit én.
szerintem jobb ha engeded neki és inkább hagyod mert ha ellenzed rosszabb lesz
17/L
6/8 anonim válasza:
Szúrna magának? Nagyon kiakadnék. Én sem rajongok a lyuggatott arcért, de ha olyan nagyon vágyna rá, akkor inkább csináltasson egyet SZAKEMBERREL, megfelelő higiéniás körülmények között. Az ilyen otthoni ügyeskedéseknek nem egyszer lett már rossz vége.
7/8 anonim válasza:
Én 14L vagyok, de ha bele gondolok nem örülnék neki... Mindenesetre ha nagyon szeretné egy szakemberrel csináltatnám meg mivel az tudja a dolgát. Különben szerintem nem világvége a dolog hisz ki lehet szedni a piercinget.
8/8 anonim válasza:
Kivetetném vele és azt mondanám, hogy várja meg míg, 18 lesz, és ha akkor is ilyen agyalágyult lesz, csinálja. Pontosan így is tettem, anno, megvárta míg 18 lett, akkor tetetett a köldökébe, utána a nyelvébe én meg nem értem mi ebben a jó és miért ilyen butus a gyerekem. A másik lányom nem tetetett, de végzett fülbelövős tanfolyamot, szakképzett füllukasztó lett belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!