Hazahozathatom a 18 éves lányomat a rendőrökkel ha hétvégén elmegy a barátaihoz? De az nem számít bűncselekménynek ha bezárom és nem engedem ki a lakásból ugye?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 18:37
1/19 anonim válasza:
Hazahozathatom a 18 éves lányomat a rendőrökkel ha hétvégén elmegy a barátaihoz?
NEM.
De az nem számít bűncselekménynek ha bezárom és nem engedem ki a lakásból ugye?
DE IGEN.
2/19 A kérdező kommentje:
de ezt nem értem miért bűncselekmény ha a saját lányomat nem engedem hogy elhagyja a lakást
2015. febr. 25. 18:42
3/19 anonim válasza:
Mivel 18 éves, így nagykorú, tehát nem, nem hozathatod haza, ugyanis nagykorú, nem szabhatod meg neki, hogy kivel, mikor, hol és mit csinál!
És ha bezárod és nem engeded ki a lakásból, azt úgy hívják, hogy személyi szabadság megsértése, korlátozása vagy nevezzük bárhogy és bűncselekménynek minősül!
De nem gondolnám, hogy te szülő vagy, ugyanis egy szülő ilyen kérdéseket nem tesz fel!:) Nagy valószínűséggel te vagy a gyerek, akit nem akarnak a szülők elengedni.:)
4/19 anonim válasza:
A lányod felnőtt, nem mondhatod meg neki mit csináljon, hova menjen... de nyilván ezt te is jól tudod... vagy ennyire hülye vagy? Esetleg ez egy kamukérdés egy unatkozó tinitől?
5/19 anonim válasza:
Mert már felnőtt! Gondolom te se örültél volna 18 évesen ha a szüleid így bánnak veled.
6/19 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy ez kamukérdés. Mert ha nem, akkor a lányodnak minden joga megvan feljelentést tenni
7/19 anonim válasza:
Nem hozathatod haza.Utóbbi pedig bűncselekménynek minősül.
8/19 anonim válasza:
Azért nem zárhatod be a "saját lányodat" amiért a férjed sem zárhatja be a "saját feleségét". Vagy te örülnél, ha megtenné?
9/19 anonim válasza:
Hogy eltűnt miután valaki írta, hogy a kérdező inkább a gyerek :DD
10/19 A kérdező kommentje:
Nem tűntem el. Azért kérdeztem, mert a lányom többször is felhozta, hogy mivel.elmúlt 18 ezért nem irányíthatom örökre. De viszont félek, hogy hülyeséget fog csinálni és nyugodtabb vagyok, ha tudom, hogy itthon van.
2015. febr. 25. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!