Hazahozathatom a 18 éves lányomat a rendőrökkel ha hétvégén elmegy a barátaihoz? De az nem számít bűncselekménynek ha bezárom és nem engedem ki a lakásból ugye?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 18:37
11/19 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy nyugodtabb vagy-e, akkor sem zárhatod be.
Ha mégis megteszed, simán feljelenthet szabadságjogok korlátozása miatt.
12/19 anonim válasza:
Lehet, hogy te nyugodtabb vagy, de ő meg ott fog hagyni, amint lehetőséget talál rá! Ugyanis korlátozod a fejlődésében!
13/19 anonim válasza:
És meddig szándékozod bezárva tartani? 30 évesen már lemehet majd egyedül a kisboltba?
15/19 anonim válasza:
-Nem, hozathatod haza, mivel már nagykorú
-De, bűncselekménynek számít, mivel azzal korlátozod az emberi szabadságjogait
16/19 anonim válasza:
"nyugodtabb vagyok ha tudom hogy itthon van"
És ezért bezárod. csak gratulálni tudok.
A lányod nem egy macska akit bezársz egy ketrecbe mert tudod hogy csak oda sz.rhat. és te nyugodt vagy mert nem kell majd idegeskednek és takarítani utána
18/19 anonim válasza:
Mindjá én is bezárlak a spajzba. :DDD
19/19 anonim válasza:
nem lennék a lányod helyében!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!