2005 óta bűncselekménynek számít ha egy atyai pofon ki van osztva a gyereknek miért?
Ebből látszik hogy milyenek a mostani generációk, egymást megerőszakolják, verik a tanárt stb...
Mi ha csináltunk valami nagyobb disznóságot kaptunk egy két kijózanító pofont és még egyszer nem keveredtünk bele hasonló szituációba. - Értelmes emberi lénnyé fejlődtem a pofonok ellenére.
Ezt nem is tudtam.
Akkor nekem már rég börtönben a helyem, mert bizony van, hogy ha már nagyon elszabadul a pokol, kap a fiam egyet.
Nem tartom magam emiatt rosszabb szülőnek, sőt!
A gyerek érdekét szolgálja, inkább nevelem így, mint, hogy mindent ráhagyjak, azzal az indokkal, hogy meg ne sértsem az "érzékeny pici lelkecskéjét".
Ha igaz lenn, hogy egy atyai pofontól leki sérült vagy agresszív lesz egy gyerek, akkor minden 30-40 év fölötti ember az lenne. Ezt csak néhány idióta jogvédő és pszichológus találta ki.
Régen a gyerekek tisztelték a szülőket és a tanárokat, mert nem csak könyörögtek nekik a szülők, hogy "Ne csináld, kisfiam", hanem kaptak egy pofont vagy fenékverést. Tudták, hogy hol a határ.
Az alkalmankénti atyai pofon nem azonos az állandó veréssel. Mert az valóban nem helyes.
És hol van ez a törvény? Én még nem hallottam, hogy a saját szülő egy nevelő célzatú pofonnal bűncselekményt kövessen el.
Egyébként azt gondolom szülő révén, hogy vannak olyan helyzetek, hogy bármennyire is szeretjük és foglalkozunk a gyerekünkkel, bármennyire is vagyunk olyan típusok, hogy mindent megmagyarázunk, ok nélkül nem kap a gyerekünk, de vannak olyan helyzetek, amikor bizony csak ez használ.
Nekem kicsi gyerekem van. 3 éves.
Iszonyatosan bele van őrülve az elektromos dolgokba, mindenbe, ami ezzel kapcsolatos. Piszkosul nehéz féken tartani, hogy ne piszkálja ezeket a dolgokat. Ezerszer elmagyaráztuk neki, hogy nem szabad, veszélyes, áram van benne, agyonüt az áram, egyszerűen a kíváncsisága sokkal nagyobb a veszélyérzeténél. Tegnap is csak a wc-re mentem el és mire bejöttem, a kisfiam felmászott a tv-hez, és kihúzta az elosztót a tv és dvd zsinórjával együtt a konnektorból. Szerintetek, amikor ezerszer elmagyarázza az ember szépen is és emelt hangon is, hogy nem szabad, akkor ilyenkor nem lehet más módot alkalmazni? Megtettem. Kapott a kezére és elmondtam, hogy soha többet nem szeretném meglátni, mert akkor kapásból elverem érte. Nem is nyúlkál hozzá azóta! Mert egy ilyen helyzetben, inkább a gyerekem sírjon, hogy kapott egy kicsit a keze, mint utána én, hogy agyonütötte az áram a gyerekemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!