Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak szerintem lehet valami...

Csak szerintem lehet valami az agyával egy ilyen 12éves! Kislánynak?

Figyelt kérdés

Iszik

cigizik

nyugtatózza magát a fiúk miatt.

tangát hord

nem szűz

Tudom ez már alap a 12éveseknél. de most komolyan normális az ilyen?

2015. nov. 18. 20:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

azért irtam hogy alap mert már a legtöbb 12éves mind csinálja ezeket.

hát kvára nem , max akad egy két hangosabb ,feltűnőbb személy ,d e a többség nem ilyen.

2015. nov. 19. 21:19
 22/29 anonim válasza:

Már bocs de ez nagyon durva.Én 12 leszek félév mulva,és nem jártam senkivel.

Egyébként hol lakik a lány

2015. nov. 19. 21:25
 23/29 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen osztalytarsam általánosban. . most luxusprosti ha jól tudom.

nyilván nem törvényszerű, de nem gondolom, hogy tisztességes felnőtt lesz belőle, ha már 12 évesen ilyen ertekrendje van. igenis a szülők a hibásak. mint nem vesznek észre ezen? pl a sminket és a ribis ruhákat tuti ők is látják, mégis elengedik úgy suliba... a tangat biztos látja az anyukája mosaskor.

bulizni szintén ok engedik el. a nyugtatót, cigit..stb mind a szülők fizetik.

szóval én nem tudom nem a szülőket hibáztatni. normális szülők esetén meg se fordul 12 évesen az ember agyába, hogy elkérezkedjem bulizni. de sorolhatnàm..a cigit is meg lehet érezni az emberen.. nyilván a nemi életét el tudja titkolni, az nem látszik külsőre. de a többi dolgot észre kéne venni a szuloknek.

2015. nov. 20. 09:25
 24/29 A kérdező kommentje:

azt tudom hogy a cigit az unokatesójától szerzi.

együtt szívják. a mamája tudja csak.

2015. nov. 20. 12:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Abban is biztos vagyok, hogy ennek a fele nem igaz.. A kamaszok szeretnek menőzni, de attól még nem kell mindent elhinni.
2015. nov. 21. 18:55
 26/29 anonim válasza:
100%
Én nem vagyok sokkal idősebb a lánynál, de szerintem 100 12 évesből max 1 ilyen van. A tanga szerintem nem baj amíg nem mutogatja, a smink szolidan oké lenne és nekem is vannak barátaim akik buliban isznak 1(!!!!) sört ( ők 14 évesek)....de ennél a lánynál már komoly gondok vannak...
2015. nov. 22. 11:51
 27/29 anonim ***** válasza:

Először is, nem tudhatod pontosan mi igaz ebből, sokszor csak azért mesélnek ilyeneket, hogy menők legyenek. De akármi is az igazság, hihetetlen, meddig süllyedt a világ. Amikor én voltam 12 éves akire nem figyeltek a szülei az kólát hozott a tízórai mellé vagy vasalta a haját.

Igen, a szülő hibája, mert ő engedi el, ő finanszírozza a dolgait, ő nem figyel oda rá, valamint ő nem adta meg neki azt a nevelést ami ahhoz kell, hogy ilyen meg se forduljon a fejében, valamint a szülő felelőssége az is, hogy milyen társaságba engedi a gyerekét, amit egy 12 évesnél szerintem még abszolút át kell, hogy lásson a szülő és kontrollálja. Később ha akarja, úgyis átveri az anyjáékat, én is át tudnám röhögve, de nem akarom.

18 éves létemre a listáról egyet pipálhatok ki, hogy rendszeresen csinálok, az meg szerintem egy hosszú párkapcsolatban természetes. De nem 12 évesen.

2015. nov. 23. 21:17
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy normális, de bemutathatnál neki.
2015. nov. 27. 03:13
 29/29 anonim válasza:
12 évesen még eléggé a nevelés kérdése, hogy hogyan viselkedik a gyerek
2015. dec. 8. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!