17 éves bátyám szopja az ujját, csak szerintem nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Filmnézés közbe, vagy ha csak fekszik, néha hallani is, hogy cuppog
Alvás közbe is ujj a szájba. Mint egy nagy csecsemő.
Anyámék szerint nem gáz.
Ha mondják is neki, ideges lesz.
2015. aug. 11. 14:21
1/9 anonim válasza:
A húgom is ezt csinálja és már nála is baromi ciki, pedig csak 6 éves...
2/9 anonim válasza:
A baráti társaságunkban van egy 40 éves apuka, aki szopja az ujját. Hiába mondjuk neki viccesen, nem érzi, hogy már a 2 éves kisfia is kinövi ezt lassan, neki is ideje lenne.
3/9 anonim válasza:
Ez biztos,hogy valami lelki eredetű probléma kivetülése lesz, pszichológushoz kellene elmenni vele, már hallottam ilyesmiről. A biztonságérzettel, anya-gyermek kapcsolattal kapcsolatos, de nem akarok hülyeséget mondani.
6/9 anonim válasza:
14 éves koromig szoptam az ujjam, elárulom nincs mögötte gyerekkori trauma meg kötődés meg ilyenek, olyan volt nekem mint másnak a cigi, egyszerűen azért csináltam mert megnyugtatott mikor stresszes voltam de persze család előtt nem nagyon csináltam. Persze anyáék próbáltak leszoktatni de nem sikerült. Aztán egyik nyáron egyszerűen úgy gondoltam hogy már nagylány vagyok és a nagylányok megoldják a problémáikat és egyik napról a másikra abbahagytam.
7/9 anonim válasza:
"megnyugtatott mikor stresszes voltam", ez bizony pszichés, maximum te sem tudod és a döntésed felette állt. Jól tetted, de ettől még nem hétköznapi szokásról beszélünk.
8/9 anonim válasza:
Orokke szuz maradok kezdocsomag egyik tagja.
9/9 anonim válasza:
""megnyugtatott mikor stresszes voltam", ez bizony pszichés, maximum te sem tudod és a döntésed felette állt."
Az mióta pszichés gond, ha vazar hogy anyám üvölt velem és az osztályban mindenki rajtam éli ki a más cseszegetése iránti vágyait? Vagy az is baj ha néha stresszt érzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!