Szerintetek jó név lenne egy kislánynak az hogy "April" (Épril)? Szerintem nagyon jóóó név.
Figyelt kérdés
véleményket kérek;)2009. aug. 18. 20:39
1/11 anonim válasza:
Én is ezt akarom a kislányomnak adni.Szerintem gyönyörű és ritka név.
2/11 anonim válasza:
nekem nem tetszik.nem akarnék ennyire különleges nevet
3/11 anonim válasza:
de ugye azt tudod, hogy nem így használhatja majd, hogy "April"? hanem a magyar kiejtés szerint "Épril", mert a külföldi nevek csakis így anyakönyvezhetők..amúgy szerintem nagyon béna. milyen vezetéknév mellé megy majd? mert valami különleges vezetéknév mellé talán még elviselhető, de úgy mondjuk, hogy Tóth Épril, Kovács Épril, Szabó Épril stb, na így nagyon is bután hangzik...
4/11 anonim válasza:
Nemzetközi nevekkel az a baj, hogy mindenütt máshol jól hangzik, csak itthon nem. Amúgy tényleg szép név, ha valakinek nagyon egyedi neve van, az csak jó lehet.
5/11 anonim válasza:
nekem is amiatt nem tetszik, hogy magyarul furán lesz leírva :S
amúgy szép név
6/11 anonim válasza:
Nem ritka csak külföldi.April úgy jó am
7/11 anonim válasza:
Ja amerikában biztos jó..
Részemről maradok az Izabellánál, annál szebb nincs :)
Amugy az éprilt hogy becéznéd???
8/11 A kérdező kommentje:
háát köszii a válaszokat..:P nekem akkor is teccik.:D am meg nem becézném..:P mert nem szeretm azokat neveket mint pl...izabella...iza,izu,bella,bellus stb..:D egy neve legyen.:P nah de ez csak az én véleményem..:P de azért irjatok méég választ..:P
2009. aug. 19. 09:07
9/11 A kérdező kommentje:
és szeretnék kint élni külföldön...:P szal tervbe van véve..:P
2009. aug. 19. 09:10
10/11 anonim válasza:
ja csak M.o.n mindenki úgy fogja mondani hogy ÁÁÁPRIL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!