Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye szerintem sem normális...

Ugye szerintem sem normális ha egy két és fél éves kislánynak ki van lakkozva az összes körme, és óvodás?!

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Ha egyszer-kétszer játszásból ki van festve, az még normális, de ha állandóan, akkor az tényleg nem :)
2013. febr. 11. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Nekem még játéknak sem normális.
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Az én lányomnak is volt kilakkozva 2 évesen a körme. Mert érdekelte, kipróbáltuk. Nem lett tőle baja :) persze csak néha festettem ki neki
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Ő még nagyon kicsi ehhez. Persze farsangra, vagy egyéb alkalmakra más. De ha ilyen dolgokhoz túlzottan hozzászokik, mi lesz később?
2013. febr. 11. 10:42
 5/13 A kérdező kommentje:
lányomat is érdekli,de mondom neki majd ha nagy leszel. Akiről szó van, neki talán csak farsangra festette ki az anyja a körmét (mert ismerem őket és normális egy anyuka)de már anyósom is mondogatta hogy kifesti neki,már előre rettegek attól a naptól...
2013. febr. 11. 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Ne is mond, nyáron a gyerekeimet elvitte anyám, és a tesóm(23éves csajszi) minden hétvégén kifestette az akkor 1,5éves csajosom lábkörmét és a kezén a körmöket.

És a legjobb rikító pirosra, persze a kicsi nem engedte lemosni... Jujj. Szerencsére tőlem nem látja(nem bírom elviselni a körmömön a lakkot se, semmilyen formában)

És hála égnek nagyon csajos, minden reggel, amikor sminkelek akkor ő is sminkel(üres ecsettel kenegeti magát)

Mi lesz itt, ha eléri a sminkes cuccaimat majd:D

2013. febr. 11. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nincs ezzel baj.

Nem állandóra persze,de néha lehet.

Ha tőlem látja,miért ne?

Nem tűzpirosra persze :)

2013. febr. 11. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

Ez nekem sem tetszik. Egy-egy alkalom még talán (pl. farsangra, születésnapra), de nálunk az oviban volt kislány, akinek rendszeresen pirosra volt festve a körme.

Nekem ez egyrészt vegyszer, amit nem kéne folyton a gyerekre kenni, na meg a festett köröm szerintem akkor szép, ha nem tövig vágott körmökön van. Az még felnőttön is csúnya, főleg ha a szélei kopottak.

Na meg a körömfestés az olyan "felnőtt" kategória, semmi keresnivalója egy kislányon.

2013. febr. 11. 11:42
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Miért akkora baj ez? Ez csak az utánzás egy példája. Játék, semmi eget rengető nincs egy kis körömlakkban. Én nem látom, miért akkora tragédia ez. Nem napi szinten, de egyszer-egszer játszhat ilyet is. Főleg nyáron, vagy farsangra. Olyan, mint ha nagy lenne. Kb. mint amikor melltartót vesz és kitömi, anya magassarkújában játszik a tükör előtt... nem kell rögtön rosszat látni ebben. Tapasztalja a világot.
2013. febr. 11. 12:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyesmi nem azért szokott előfordulni, mert anyuka ribit akar nevelni az ovis gyerekéből, hanem azért, mert a kislány látja az anyja körmét, és szeretné kipróbálni.

Léteznek szerintem annál nagyobb borzalmak is, minthogy egy kislánynak ki van lakkozva a körme.

2013. febr. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!