Normális dolog az szerintetek, hogy a barátnőm a 3 éves (óvodás! ) kislányát még mindíg szoptatja?
És mégis mit mond, miért van erre szükség? Mert a "nem zavarja" elég gyenge indok.
Amúgy szerintem ez már valami hiánypótló az anyuka részéről. Valami ott nem kerek...
Szerintem ez már nem normális főleg, hogy 7 alkalommal 2 óra alatt.Amúgy is a gyerek már óvodás.... hát elég furcsa.
És ha 20 évesen sem fogja sem őt sem a kislányt zavarni akkor húsz évesen is szoptatja majd??
jesszusom, dehogy normális, betegs inkább.
újszülött sem szopik 2 óra alatt 7szer....
beszélni kellene vele, megkockáztatom, én még a gyerekorvost is ráküldeném...mert ezzel veszélyezteti a gyerek fejlődését, hiszen normális ételeket nem eszik, csak az pár csepp tejet. a lalki fejlődésről már ne is beszéljünk...
Na ez meg már egyenesen fujj.... Még egy csecsemőnél okés, mert ennie kell (bár a diszkréció ott sem hátrány), na de hogy szükség sincs rá és nyilvánosan...
Férje/párja ezt hogyan tolerálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!