Ugye szerintem sem normális ha egy két és fél éves kislánynak ki van lakkozva az összes körme, és óvodás?!
Ha csak alkalmanként fordul elő, akkor én nem látok ebben semmi kivetnivalót.
Emlékszem, ennyi idős koromban nekem is ez volt a legjobb játék, a körömlakkozás, sminkek stb. Anyukám időnként engedte, ennek ellenére nem lett belőlem rosszéletű felnőtt :)
Bizonyos határokon belül nem baj.Egyszer-egyszer valami kislányos halvány színnel oké.
De pl a szoszéd kislánynak rendszeresen kivan festve kezén-lábán élénk rózsaszínre, pirosra az már sok.(4 éves)
Meg nem olyan rég a postán láttam egy másfél két éves forma kislányt sötét lila, már majdnem fekete körmökkel na az nálam is kiverte biztosítékot.
Nekem fiam van, én rendszeresen lakkoztam a körmöm.Mindig jön a fiam hogy neki is.Még nem igazán tudja különválasztani a fius-lányos meg nem szabad dolgokat.Uram bocsás színtelennel kikentem neki.Akkor kipróbálta ksz a körömfestést azóta sem kéri.Talán azonnal le is mostam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!