Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye szerintem sem normális...

Ugye szerintem sem normális ha egy két és fél éves kislánynak ki van lakkozva az összes körme, és óvodás?!

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nalunk tolem nem lat semmi ilyet (nem sminkelek es nem is festem a kormomet), de sajnos az ovodaban (!) az ovono kifestette a kislanyok kormet, es azota az en kislanyom nagyon szereti a koromfestest. :( Az volt vele a legnagyobb baj, hogy egyszer bekente, majd lekapargatta, hogy bekenhesse ujbol :( Tonkre is mentek a kormei, azota nem engedem, hogy fesse maganak, csak mas felnott rokonoknak, ismerosoknek, akik megengedik neki. Eleg ugyes :) De amugy kicsit sem orulok neki, merges voltam az ovonore nagyon...
2013. febr. 11. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha csak alkalmanként fordul elő, akkor én nem látok ebben semmi kivetnivalót.

Emlékszem, ennyi idős koromban nekem is ez volt a legjobb játék, a körömlakkozás, sminkek stb. Anyukám időnként engedte, ennek ellenére nem lett belőlem rosszéletű felnőtt :)

2013. febr. 11. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Bizonyos határokon belül nem baj.Egyszer-egyszer valami kislányos halvány színnel oké.

De pl a szoszéd kislánynak rendszeresen kivan festve kezén-lábán élénk rózsaszínre, pirosra az már sok.(4 éves)

Meg nem olyan rég a postán láttam egy másfél két éves forma kislányt sötét lila, már majdnem fekete körmökkel na az nálam is kiverte biztosítékot.

Nekem fiam van, én rendszeresen lakkoztam a körmöm.Mindig jön a fiam hogy neki is.Még nem igazán tudja különválasztani a fius-lányos meg nem szabad dolgokat.Uram bocsás színtelennel kikentem neki.Akkor kipróbálta ksz a körömfestést azóta sem kéri.Talán azonnal le is mostam neki.

2013. febr. 11. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!