Csak szerintem lehet valami az agyával egy ilyen 12éves! Kislánynak?
Iszik
cigizik
nyugtatózza magát a fiúk miatt.
tangát hord
nem szűz
Tudom ez már alap a 12éveseknél. de most komolyan normális az ilyen?
Egyrészről az a pénz, amiből tangát, cigit vesz valahonnan csak származik, általában szülőktől.
Másrészt az magát ne merészelje egy pillanatig is szülőnek nevezni, aki azt sem tudja, hogy a saját 12 éves kislánya hol van, mit csinál. Ezt egy szülőnek nem elmondani kell hanem magátől tudni... A kislánnyal nincs semmi baj, csak idióta szülőkkel verte meg az isten, akikre ráférne egy kiadós verés.
Szerencsére nem tartunk még ott azért, hogy ez alap legyen a 12 éveseknél.
Nyilván a szülők hibásak, nagyon is , főleg, amiért ennyire nem figyelnek rá, hogy még utólag sem vették észre. De azért egy 12 éves már nem életképtelen, őt is lehet hibáztatni nyugodtan, mert ő maga felelős a döntéseiért, hiába fiatal még.
azért irtam hogy alap mert már a legtöbb 12éves mind csinálja ezeket. bocsánat a rossz megfoglamazásért.
szombaton mennek bulizni.. kérdeztúk tőle hogy mitfognak csinálni és azt mondta hogy khmm... hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!