Csak szerintem nem normális hogy 11-12 éveseknek barátjuk van?
ez még lehet a papás-mamás kor, nem?
szóval épp szerepjátszanak szerintem
Attól függ. 20 éve is volt olyan, hogy a bokorugró kolompár leánya 9-11 évesen anya lett.
De igen, ez a generáció más. Amit most írtál, ahhoz hasonlót hajdanán nagyanyáinktól hallottam.
Szerintem normális, amennyiben ez abból áll hogy kézen fogva járkálnak és fagyiznak. Minden mást korainak tartok.
De a 12 éves lányok már cigiznek is. Sznepre mindig teszik ki a videót róla :D
Szerintem nem normális. De azért ne általánosítsunk!! ;D
A világ romlik, az biztos. :C
13/L
Szerintem te vagy régimódi. Amilyen mennyiségben ömlik a gyerekekre a sok felnőtt tartalmú infó mindenhonnan, lassan örülni kell, hogy még csak a csókolózással próbálkoznak.
Nálam ez még beleférne, viszont biztosan elbeszélgetnék a fiaimmal a témáról.
Hát kérdező akkor veled együtt régimódi vagyok én is.
12 évesen eszemben nem volt fiuzni, pedig fiuk közt nőttem fel.
Nekem is 11-12 évesen volt az első barátom, 11 hónapig jártunk, pedig csak 3 évvel vagyok fiatalabb nálad Kérdező :) Mi is kiültünk a suli melletti parkba, csókolóztunk, moziba jártunk meg fagyizni, de szép idők voltak :D Persze ennél tovább nem mentünk, nem is akartunk. Amúgy pesti, külkerületi iskola, jó környék, és nem mi voltunk az egyetlenek, szóval szerintem már akkor sem volt kirívó. Ha a testiség kimerül a csókolózásban, szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, a kamaszkor eleje erről szól, az első (sokszor plátói) szerelmek és szárnypróbálgatások időszaka.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!