Csak szerintem nem normális hogy 11-12 éveseknek barátjuk van?
A húgom (15) oviban egy hétig házas volt :).
Aztán pöttyöslabda Ádám egy másik kislánynak adott virágot. A k.u.r.a.f.i!
Emlékszem én ennyi idősen havonta másba voltam szerelmes, az első csókomat is tíz évesen kaptam.
Nekem már oviban is volt "barátom", akivel kézenfogva járkáltunk. Majd alsóban is, felsőben is, és 13 évesen csókolóztam először. A 11-et én is nagyon korainak tartom... Most így leírva még a 13-at is, pedig eddig nem tűnt annak.
De nyugi,a szüzességemet 17 évesen vesztettem el 9 hónap járás után. :D
Szóval a világ... nem romlik, inkább nagyon felgyorsult. Mindent hamarabb akarunk tapasztalni, hogy miinnél több élményben legyen részünk. Lehet, hogy 100 év múlva mindenki csak 20 évesen csókolózik majd, lehet, hogy 8 évesen. Szerintem ezen nem kell fennakadni. Ez van és kész.
körülöttem minden osztálytársam és ismerősöm szépen lassan úgymond "bepasizott" .Tőlem kérdezgetik állandóan, hogy nekem miért nem kell? Aztán mindegyiknek elmondom, hogy én inkább a tanulásra figyelek (ugye a felvételinél már nézik a 7.osztály eredményét) . És minden fiút is elküldök, mert szerintem még ráérek ezzel :D
Mindenesetre én sem értem annyira őket. És a végén csodálkoznak, hogy bukásra állnak vagy 3 tantárgyból (jobbik esetben láthatóan romlik a jegyük). Aztán 2 hónap múlva meg mindenki nekem jön beszélni, hogy miért nincs normális fiú :'D . Végülis utána 1-2 nappal már mással vannak, szóval nem értem. :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!