Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális hogy 11-12 éveseknek barátjuk van?

Figyelt kérdés
Ma futni mentem a parkba (játszótér mellett) és láttam hogy 11-12 éves lányok (inkább 11) a barátjukkal ülnek a padon és csókolóznak. Nagyon meglepődtem. Szerintem még fiatalok ehhez nem? Amikor én voltam ennyi idős, annyiból állt a fiúzás hogy cetlikre fiúneveket írtunk és amelyiket kihúztuk, az lesz a férjünk. Valami nem jó ezzel a generációval, vagy csak én vagyok régimódi? 27/N

2015. júl. 31. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
"láttam hogy 11-12 éves lányok (inkább 11)" tehát nem is tudod, hogy hány évesek, csak úgy gondolod, hogy annyik lehetnek. Mire jó ez az általánosítás, meg a generáció leszólása?
2015. aug. 1. 08:13
 12/19 anonim ***** válasza:
3%
Le lehet pontozni, de én sem tartom normálisnak ezt. Sőt, azt sem, hogy a 14-15 éveseknek abból áll a buli, hogy minden hétvégén mással fekszenek össze. 18(!)L
2015. aug. 1. 10:36
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Ettől nem csak te akadtál ki, én is így vélem inkább húzzanak tanulni vagy mesézni -.-
2015. aug. 1. 14:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.
2015. aug. 1. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem addig semmi gond nincs ezzel, amíg a csókolózáson, mozizáson, fagyizáson túl nem jutnak. Igaz, én nem olyan régen voltam 11 éves (8 éve), de akkor is volt 1-2 osztálytársam, akinek volt már "barátja". :D
2015. aug. 1. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

A húgom (15) oviban egy hétig házas volt :).

Aztán pöttyöslabda Ádám egy másik kislánynak adott virágot. A k.u.r.a.f.i!

Emlékszem én ennyi idősen havonta másba voltam szerelmes, az első csókomat is tíz évesen kaptam.

2015. aug. 1. 19:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem már oviban is volt "barátom", akivel kézenfogva járkáltunk. Majd alsóban is, felsőben is, és 13 évesen csókolóztam először. A 11-et én is nagyon korainak tartom... Most így leírva még a 13-at is, pedig eddig nem tűnt annak.

De nyugi,a szüzességemet 17 évesen vesztettem el 9 hónap járás után. :D

Szóval a világ... nem romlik, inkább nagyon felgyorsult. Mindent hamarabb akarunk tapasztalni, hogy miinnél több élményben legyen részünk. Lehet, hogy 100 év múlva mindenki csak 20 évesen csókolózik majd, lehet, hogy 8 évesen. Szerintem ezen nem kell fennakadni. Ez van és kész.

2015. aug. 2. 01:37
 18/19 anonim válasza:
Szerintem normális.
2015. aug. 24. 22:16
 19/19 anonim válasza:
8%

körülöttem minden osztálytársam és ismerősöm szépen lassan úgymond "bepasizott" .Tőlem kérdezgetik állandóan, hogy nekem miért nem kell? Aztán mindegyiknek elmondom, hogy én inkább a tanulásra figyelek (ugye a felvételinél már nézik a 7.osztály eredményét) . És minden fiút is elküldök, mert szerintem még ráérek ezzel :D

Mindenesetre én sem értem annyira őket. És a végén csodálkoznak, hogy bukásra állnak vagy 3 tantárgyból (jobbik esetben láthatóan romlik a jegyük). Aztán 2 hónap múlva meg mindenki nekem jön beszélni, hogy miért nincs normális fiú :'D . Végülis utána 1-2 nappal már mással vannak, szóval nem értem. :D

12/L

2015. aug. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!