Miért akarja mindenki hogy felnőjek?
15 éves leszek áprilisban,és egyfolytában arról beszélnek a tanáraim,rokonaim hogy ideje felnőnöm...
Úgy értve hogy nagyon "kislány" vagyok,plüssmaci,barbik,szeretek gyerekmeséket nézni és olvasni,még nagyon gyerekvilágban élek,ilyenek,de szerintem ez még normális.A tanárok is tudják milyen vagyok(bár nem tudom honnan...ügyesek)és mindig a fejembe akarják verni hogy az élet milyen nehéz,és mindennel meg kell majd küzdenem,de jól tanulok és szerintem plüssök között is nagy lehetek...nem is kell olyan hamar felnőni...minek?
Felnőni egyenlő a küzdelmes élet megkezdésével.Hadd legyek még gyerek,nem szeretnék még felnőni.Tudom hogy egyszer fel kell,de hagy legyen minél később.
Hát nyilván nem így értettemXD
Azt mondom hogy 3-4 évesekkel néha szívesebben játszogatok,minthogy a velem egykorúakkal beszélgessek,és hallgassam a panaszkodásukat hogy milyen nehéz az életük.Persze velük is elbeszélgetek,de ha ilyen komoly önsajnálós,mondhatni "emos" dologról van szó inkább előveszem a búgócsigát...mert többségük úgy se komoly,csak követik ezt az új divatot,hogy szomorúnak kell lenni,és utálni az életet.Ha komoly a baj,meghallgatom őket és segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!