Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az, hogy mindenki...

Miért van az, hogy mindenki lesz_ar?

Figyelt kérdés

komolyan mondom nem hiszem el.

van 1 legjobb barátom,aki nagyon távol lakik,jó a kapcsolatunk,de olyan mintha csak nekem lenne ő a legjobb barátom,ő neki van 100 másik.száz alkalomból 97-szer én írok rá facebookon,a többin ő.

van még két barátom,akikről igazából el sem tudom dönteni,hogy barátok ,vagy ellenségek.mindig lerombolják az önbizalmam,de viszont amúgy kedvesek,meg sok ajándékot adnak,de úgy érzem,hogy nem állnak mellettem,simán letagadnának.

aztán van 1 fiú,akibe belezúgtam,azt mondja,hogy bír,meg tök jó arc vagyok,csomót beszélgetünk,de SOHASE ír rám,és kur_vára nem értem ,hogy miért.ha hiányoznék neki ,akkor rámírna,nem? nem hiszem el,hogy ilyen rossz ember lennék h mindenki lefos :/

16.f

2011. aug. 16. 21:20
 1/7 A kérdező kommentje:
ja,és persze mind három problémáját végig hallgatom,próbálok segíteni,de ha az én problémáim vannak soron akkor csak hangulatjeleket írnak,ami végülis annyira nem is baj,de inkább írná azt,hogy nem tudja,hogy mit tenne ilyen/olyan helyzetbe,minthogy most ilyen szar hangulatjeleket küldjön.
2011. aug. 16. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

mi van? belezúgtál a haverodba?

tisztába vagy vele hogy FIÚ vagy? hahó eg yjó csaj sincs arra ??

2011. aug. 16. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
21%
milyen csajok vannak arra, hogyha már a lyuk gazdája is mindegy?
2011. aug. 16. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
te fiúvagy és belezúgtál egy fiúba??meleg vagy?
2011. aug. 17. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
túl a barátságon
2011. aug. 17. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Feltehetően azért nem ír vissza, mert nem meleg, mint te, és nem viszonozza a ferde hajlamod. Bocs.

A két barát, aki vagy barát vagy ellenség, inkább ellenség, ha szánt szándékkal beszólogat, és tudják, hogy a sekélyes érzelmi világod ezt nem bírja ki. Vagy csak te nem érted a poént. Nem csoda ha letagadnak. Bocs.

A távol lakó legjobb barátodnak pedig nyílván más a legjobb barátja, vagy nagyon sok más haverja van, akikkel szintén cseveg, és mivel nem te vagy a no.1., így nem élvezel elsőbbséget a listáján. Vagy lehet hogy barátnőzik, tudod, nem biztos, hogy ő is meleg. Bocs.

2011. aug. 18. 03:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom,miért ilyen bunkó mindenki :/ .Ha akarsz,írhatsz privit és beszélgethetünk.

16/L

2011. aug. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!