Miért gondol mindenki sokkal idősebbnek a koromnál?
Nem lehet hogy azért gondol ilyennek mert nem úgy írsz mint:
Pussykah (L)(L)(L), meg nem úgy hogy: Jaj dej éjdibéjdi vagyh (L) meg ehhez hasonlók. Ezektől hányingert kapok akik így írnak.
Én is nagyon választékosan fogalmazok, helyesírási hibák nélkül (kivéve ha elgépelek valamit) írok, de mégsem néz senki többnek mint 14. Pedig szeretném, ha komolyabbnak gondolnának mint egy kis 14 éves kislány, aki csak úgy tud írni, gondolkodni, mint amit a második válaszadó írt példának.
14/L
Ez velem is így van. Bár engem a külsőm miatt is idősebbnek néznek.Most leszek 15,és mindennap megkapom,hogy ilyen 17-18-nak gondoltak.Hát...bulizásnál ez nem épp jó,mert pl. multkor egy 31 éves csávó jött oda....és nem vagyok sem magas,sem ribancosan öltözködő,ráadásul tömegizé sem vagyok,szóval....:S
Örülj neki,hogy csak a neten néznek idősebbnek.
A neten engem is mindig idősebbnek néznek, általában 14 és 18 közé tippelnek be, de hittek már 18 éven felülinek is. Én ezt dicséretnek könyvelem el. Azt jelenti, értelmesebb vagy a korosztályodnál. Ennek örülj!:D
13/L
Velem is megesik, hogy többnek ítélnek a koromnál, sajnos ezzel a telefonos ügyfélszolgálatokon mindig benyelem, amikor hitelesítenem kell magam, és nem hiszik el az életkorom, vagy hogy én vagyok a számlatulajdonos.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!