Miért akarja mindenki hogy felnőjek?
15 éves leszek áprilisban,és egyfolytában arról beszélnek a tanáraim,rokonaim hogy ideje felnőnöm...
Úgy értve hogy nagyon "kislány" vagyok,plüssmaci,barbik,szeretek gyerekmeséket nézni és olvasni,még nagyon gyerekvilágban élek,ilyenek,de szerintem ez még normális.A tanárok is tudják milyen vagyok(bár nem tudom honnan...ügyesek)és mindig a fejembe akarják verni hogy az élet milyen nehéz,és mindennel meg kell majd küzdenem,de jól tanulok és szerintem plüssök között is nagy lehetek...nem is kell olyan hamar felnőni...minek?
Felnőni egyenlő a küzdelmes élet megkezdésével.Hadd legyek még gyerek,nem szeretnék még felnőni.Tudom hogy egyszer fel kell,de hagy legyen minél később.
Jaj, olyan édes, amiket írtál és egy picit irigyellek is!
Én pont ilyen voltam mint Te! És ilyen is maradtam!
36 éves vagyok és a mai napig nézem a meséket, gyűjtöm a plüsiket és imádom a mesekönyveket. És ez nem baj! Olyan jó néha gyereknek érezni megam és Te még az vagy és maradj is ilyen, annyi sz@r van a világban ez legalább egy boldogság számodra, ha így érzed jól Magad!
És ne halgass senkire! Sok Boldogságot kívánok az Élethez és maradj gyerek lelkű *-*!
2 kisfiú anyukája
szerintem nem baj. az sem jo ha hamar felnősz ugymond.
én is szeretem a mai napig a meséket, fantasikat olvasni, rengeteg plüss van itthon. 30leszek és most várom második babánkat. de jo néha gyereknek :)
de gondolom a gyerek lélek melett tudsz komoly is lenni, ha nem akkor csak enyi kell és befejezik a cseszegetést - szerintem. :) én szeretném ha majd a gyerekeim sokáig megmaradnának egy kicsit gyerekek lenni, de melette szeretném ha tudnának komolyak is lenni. :)
sok boldogságot neked az életben :)
Köszönöm,és jó tudni hogy együtt éreztek velem:)
Persze tudok komoly lenni,csak éppen felnőni nem akarok olyan hamar.
Első:Nem,divatból sohase csinálok semmit,egyszerűen csak megveszek a plüssökért és a mesékért.Én egyáltalán nem látom azt hogy ez divat lenne,rokonaim akik egyidősek velem is mindig kiröhögnek ha meglátják mennyi plüssöm és barbibabám van.Általánosba is inkább a cigi,és a ronda beszéd volt a divat.Sajnos.
De jó,jojót,búgócsigát én is imádom:D
Mindenhova viszem őket magammal,ha esetleg unatkozok legyen mivel elüssem az időt.Csak nem szeretem ha korombeliek is vannak velem,mindig megzavarnak a játékban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!