Szülők, ti egyetértetek ezzel a szabállyal?
8.-osok vagyunk es szerencsere nagyon jo osztaly. Neha megszoktuk olelni egymast (fiu-lany) de mostmar nem szabad mert szexualis zaklatas. Pedig csak egy barati olelesrol van szo meg puszi sincs. Anya egyetert mert meg "kicsik" vagyunk.
Ti egyetertetek?
Ekezetek miatt bocsanat, telefonrol vagyok
34-es
Gyanítom, h nem a Heineken felirattal volt a probléma, hanem az öt ágú vörös csillaggal, mint önkényuralmi jelképpel, de javíts ki, ha tévedek.
Ezért szaktanárit adni ostobaság volt, de valahogy így képzelem el, h ez volt a probléma.
Hát ilyet még sose hallottam, hogy egy baráti ölelést szexuális zaklatásnak neveznek :D
elég butaság, bár az általánosban nem emlékszem mi volt, de gimiben ölelgettük egymást, jó főleg a lányokkal, de néha a fiúkkal is. nyilván szünetben. nem tudom hogy mi baj van ezzel, és nem is hiszem hogy ez egy olyan feltűnő dolog lenne hogy meg kéne szólni érte a diákokat.
Ha jól esik szeretettel megölelni egy barátomat, nem hinném hogy jogos ezt megtiltani.
tegnap 15:34
Először a vörös csillagba kötött bele, aztán megmondtam neki, hogy a Heineken sörfőzdékben már akkor vörös csillagot aggattak a főzőüst fölé, mikor Lenin még a pisikását se keverte, azt mondta, oké, akkor ad egyet azért mert alkoholt reklámozok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!