Ti is kaptok fél évi/év végi értékelést a gyerekekről? Egyetértetek vele? Ma reggel kaptam meg én is, még sosem láttam ilyet.
nálatok milyen lett az értékelés?
nálam alapból nem rossz, de olyan dolgok is vannak, amikkel nem értek egyet.
Kérj fogadó órát az óvónéniktől, és beszéld meg velük. Mondjuk én nem agyalnék sokat ezen...nálunk számítógépes rendszert vezettek be központilag és a gyerekek értékelésénél különböző területekhez volt 5 rövid szöveg és azokból kellett egyet X-elni...volt, hogy adott gyerekre egyik sem illett, de ugye muszáj volt választani...
Szóval én erre nem adnék...
Beszélgetést kell kezdeményezni az óvónénikkel azokról a dolgokról, ami kérdést vet fel benned, de ezeket a szöveges dolgokat (pláne, ha géppel kénytelenek végezni...) nem szabad véresen komolyan venni. Ha a gyerekkel megoldandó gond van, arról úgyis tudsz, mint szülő...
Ne aggódj, kommunikálj! :)
Egy óvónéni
nem tudom, lehet ovija válogatja. de én örültem neki
el is beszélgettem ma az óvónénivel
mi kaptunk
1 pont volt csak amivel nem érettem egyet az a passzív szókincs :-)
a többi korrekt volt
passzív szókincs? nekem ilyen nem volt
mit írtak neked oda?
én az ok-okozati összefüggést "sérelmeztem", ez hiányos, de van, csak fene se tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!