Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti is kaptok fél évi/év végi...

Ti is kaptok fél évi/év végi értékelést a gyerekekről? Egyetértetek vele? Ma reggel kaptam meg én is, még sosem láttam ilyet.

Figyelt kérdés

nálatok milyen lett az értékelés?

nálam alapból nem rossz, de olyan dolgok is vannak, amikkel nem értek egyet.

2015. jún. 12. 12:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A Difer tesztet iskolaérettség miatt készítik, úgy tudom.
2015. jún. 12. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Fiam 3. éve ovis, minden félévkor és év végén adnak róla értékelést. Persze több ponton nem értek egyet, de hát ez van. Azt mondták az óvónők, hogy ők csak azt írják, amit ők tapasztalnak, ahogy ott viselkedik...
2015. jún. 12. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is van ilyen de csak év végén ,mert középsös még és amit ök látnak bent kb olyan is a lányom közöségbe itthon egy kicsit másabb ,difer teszt az nagycsoportosoknál van .
2015. jún. 13. 06:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Kiscsoportos volt a fiam, most írtam alá a másodikat. Evente 2x csinálnak értékelést.

Nem mindennelértek egyet, de tudom, hogy más egy gyerek itthoni és más a csoportos viselkedése.

Ráadásul én, mint laikus és talán elfogult szülő máshogy értékelem a dolgait.

Olyan nagyon sarkallatos dologról nincs benne szó, amiért lépéseket tennék.

Szerencsére nekunk jól működik az ovónénik es szülők közti kommunikáció.

Év közben volt egy- két kerdésem az értékeléssel kapcsolatban, ami meglepő volt, és kiderült, hogy sok dolog csak itthon, nekem szól, az oviban másként viselkedik. Nyeltem egyet, és megállapítottam, hogy sok dolgot nem jól kezelek, és a fiam viselkedése ezt tükrözi.

Próbalkozok...

2015. jún. 13. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
9es vagyok újból! Difer tesztet csináltak középsőben.
2015. jún. 13. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:

szal ...

kisközépsős a gyerek

egy adatlap volt amit kézzel töltöttek ki - nálunk minden félévben kapunk eddig 3x

passzív szókincs : amit nem használ (nem mondja ki), de megérti h mit jelent pl kommunikáció - a maga aktív szókincsével el tudja mondani h mit jelet de magát a szót nem használja

vagy pl egy népi eszköz : köcsög, teknő, rokka, stb...

vagy sok fogalom

2015. jún. 15. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!