Ti is kaptok fél évi/év végi értékelést a gyerekekről? Egyetértetek vele? Ma reggel kaptam meg én is, még sosem láttam ilyet.
nálatok milyen lett az értékelés?
nálam alapból nem rossz, de olyan dolgok is vannak, amikkel nem értek egyet.
Kiscsoportos volt a fiam, most írtam alá a másodikat. Evente 2x csinálnak értékelést.
Nem mindennelértek egyet, de tudom, hogy más egy gyerek itthoni és más a csoportos viselkedése.
Ráadásul én, mint laikus és talán elfogult szülő máshogy értékelem a dolgait.
Olyan nagyon sarkallatos dologról nincs benne szó, amiért lépéseket tennék.
Szerencsére nekunk jól működik az ovónénik es szülők közti kommunikáció.
Év közben volt egy- két kerdésem az értékeléssel kapcsolatban, ami meglepő volt, és kiderült, hogy sok dolog csak itthon, nekem szól, az oviban másként viselkedik. Nyeltem egyet, és megállapítottam, hogy sok dolgot nem jól kezelek, és a fiam viselkedése ezt tükrözi.
Próbalkozok...
szal ...
kisközépsős a gyerek
egy adatlap volt amit kézzel töltöttek ki - nálunk minden félévben kapunk eddig 3x
passzív szókincs : amit nem használ (nem mondja ki), de megérti h mit jelent pl kommunikáció - a maga aktív szókincsével el tudja mondani h mit jelet de magát a szót nem használja
vagy pl egy népi eszköz : köcsög, teknő, rokka, stb...
vagy sok fogalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!