Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szólnátok, ha a gyermek...

Ti mit szólnátok, ha a gyermeketekről kiderülne, hogy füvezett már?

Figyelt kérdés

2015. okt. 6. 19:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Hát utolsó, én a hetes válaszoló vagyok, és igenis, egy eminens okoska, (bár ha hülye a gyereked, akkor erre valószínűleg nem azután jössz rá, hogy kipróbálta a füvezést, hanem már tudod régóta) ráadásul pont doktori pályára készülök :D
2015. okt. 6. 22:31
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy 14 vagy 18 éves. 14 évesen kiakadnék. 18 évesnek meg annyit mondanék, hogy remélem nem lesz rendszeres, és ne herbálozzon.

Mikor 20 éves koromban amszterdamban voltunk a családdal, anya volt a leglelkesebb, hogy próbáljuk ki, egyszer belefér. :D

2015. okt. 7. 10:50
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
11 jòpàr füvest ismerek egyik se lesz doktor. Igaza volt annak akit felpontoztak a fűvel lefelé vezet az út
2015. okt. 7. 18:42
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

11-es, azért 18 évesen még egyáltalán nincs borítékolva, hogy el is végzed az orvosit.

Másrészt nem arról volt szó, aki 5-6szor kipróbálta, hanem a rendszeres fogyasztókról.

2015. okt. 7. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

13-as, nem vagyok füves, csak használtam párszor, mint ahogy a kérdésben is csak kipróbálásról van szó, nem pedig rendszeres használatról.

14-es, köszönöm a hozzáfűzésedet, nagyon mérvadó a véleményed, mivel rettenetesen ismersz engem. Ennek ellenére nyilván igazad van, de ezzel tisztában vagyok, szóval tök felesleges volt leírni.

2015. okt. 7. 22:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyám egy meglehetősen szigorú alkatú szülő, mégsem akadt ki, mikor elmondtam neki (7-8 hónappal az eset után), hogy bizony én is kipróbáltam. Egyszeri alkalomban nem látott kivetnivalót, pedig csak 15 éves voltam akkor. Nem lett belőlem füves.

Az "ilyenek se lesznek agysebészek" dologhoz meg csak annyit fűznék, hogy az osztály egyik legjobb képességű és legjobban teljesítő tanulója havi több alkalommal tolja a cuccot.

2015. okt. 8. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Ha most vallaná be hogy pár évvel ezelőtt egyszer kipróbálta, akkor semmit.

Viszont ha tudnám hogy folyamatosan szívja, az eléggé kiakasztana.

2015. okt. 11. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Csak arra utaltam, nagyokos 11-es, hogy majd akkor legyen nagy az arcod, ha elvégezted az orvosit.
2015. okt. 12. 11:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem volt nagy az arcom, szóval hiába utalgattál
2015. okt. 12. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha ő mondja el, akkor örülnék, hogy beavatott magától és nem titkolta el.

Ha máshonnan derült ki, akkor csalódott lennék, hogy mit rontottam el a nevelésében, ami miatt nem bízik meg bennem.

Persze nem örülnék neki, mert én is láttam már lecsúszott embereket, viszont emlékszem milyen volt fiatalnak lenni, hogy az embert mennyire izgatják a tiltott dolgok és hogy milyen menő az, aki megcsinálja, így azért annyira nem akadnék ki.

Középiskolában mi is szívtunk (ez '96-ban volt), majd utána jó ideig éltem is mindenféle cuccal, mégsem lettem hülye vagy munkanélküli. Akkor is dolgoztam, suliba jártam, építettem az életem, de bizony hétvégente jólesett kiengedni a fáradt gőzt és ehhez adott volt egy csomó minden.

Egy idő után beláttam, hogy ez így nem mehet tovább, elegem lett az egészből és abbahagytam.

Most 35 éves vagyok, 2 gyerekem van és jó egzisztenciám, dolgozom és képezem magam továbbra is, szóval mondhatni hasznos tagja vagyok a társadalomnak, még a fiatalkori drogkilengéseim ellenére is :)

2015. okt. 25. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!