Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon leégttem ma magam, mit...

Nagyon leégttem ma magam, mit csináljak? Veletek történt már ilyen ciki dolog? 13/L

Figyelt kérdés
Ma reggel mentem le a suliban a lépcsőn két barátnőmmel, és az egyikük épp mesélt valamit. Én felé néztem, rá figyeltem, miközben jött velem szemben a lépcsőn egy tanárnő. Hát...nem vettem észre, és majdnem nekimentem. Kb 1 centire voltam tőle, és olyan gáz volt. Utána elég idegesnek tűnt. Egy elég szigorú tanárról van szó, és holnap lesz is vele órám. Annyira szégyellem magam, de nem tudok mit csinálni, ha egyszer megtörtént. Mit tegyek? Legjobban a holnapi órától félek! :(

2015. szept. 30. 17:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Most komolyan majdnem nekimentél egy tanárnak és ezen rágod magad? Mondtad, hogy bocsánat? Ha igen, akkor mindent megtettélt ami elvárható. Lépj ezen túl.
2015. okt. 6. 02:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha ezen kiakadsz akkor a későbbiekben hatalmas gondjaid lesznek.
2015. okt. 6. 08:17
 23/24 anonim ***** válasza:
14-es még mindig röhögök😂.Na de visszatérve a kérdezőhöz nem értem mi ebbe a ciki?
2015. okt. 9. 00:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Én már egy csomoszor nekimentem tanárokna többnek is:D Az igazgatonak meg az igazgato helyettesnek meg egy jo parnak akik tanitanak:D ilyen előfordul mindenkivel nyugi:)

14/L

2017. máj. 2. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!