Nektek mi az a nagy cél amit elszeretnétek érni az életben?
Nekem rengeteg van, elég sokat gondolkozom, hogy mit, hogy alkitsak és a jelenleg számításaim szerint ha minden összejön, Isten is velem van, a szerencse is akkor meg lesz. Előre leszögezném, nem 11-14 éves vagyok, aki csak almodozik és cél nélkül bolyong.
Nos elsődleges célom jelenleg az, hogy tegyek egy jogsit, szóval most éppen diák melót keresek szombatokra, nyáron meg a nyári gyakorlat meg a munkaszolgálat mellett Elmegyek nyári melózni. Így ossze tudok rakni egy kis pénzt, ugy kb 3 év múlva meg lesz a jogsira, azt lerakom, aztán befejezem a középsulit, Elmegyek OKJ-ra, elhelyezkedem Pesten valami nagy cégnél összerakom a pénzt az Egyetemre, Elmegyek felvételizni és HA felvesznek akkor végre lesz egy diplomám, diplomásan mar konnyebb melót találni, elhelyezkedem, kiveszek egy albérletet, és összerakom a pénzt ahhoz, hogy kitudjak menni valahova külföldre dolgozni, amit kint megkerestem abbol ugy spórolok ahogy csak tudok, hazajövök és az akkori gazdasági helyzettől függően kikoltozok külföldre. Elhelyezkedem, megint kuporgatok össze pénzt, megszerzem a szükséges papírokat egy birtokhoz és veszek egyet, saját farmot akarok állatokkal stb. Mert városi vagyok, és elegem van a városból mar most.
Tudom, hogy ezek hatalmas dolgok, rengeteg kitartás kell hozzá, munka, pénz stb. De én keszen állok megdolgozni érte, mert a Szüleim kijelentettek, hogy nem segítenek, ha kell valami dolgozzak meg érte, én pedig megszeretnem mutatni nekik, hogy nem budikefés leszek, hanem egy sikeres ember.
Még terveim közt szerepel az, hogy egyszer kiadássam azt a pár(50-60) versemet amit írtam, és jelenleg is írok.
Szerintetek ez sikerülhet? Nektek van hasonlóan hatalmas almotok?
Elsőnek is szeretnék jogsit.
Dolgozni, pénzt szerezni.
Kiutazni Párizsba.
Nem naív az aki előre tervez.
Én nagyra tartom az olyat akinek vannak céljai az életbe.Tud kezdeni magával valamit.
Úgyhogy nem értek egyet a nen tudom hanyas válaszolóval aki azt írta hogy naív vagy.
Mindenkinek vannak álmai.Kicsik nagyok.De azaz embertől függ hogy amit eltervezett sikeresen végzi-e el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!