Nektek mi az a nagy cél amit elszeretnétek érni az életben?
Nekem rengeteg van, elég sokat gondolkozom, hogy mit, hogy alkitsak és a jelenleg számításaim szerint ha minden összejön, Isten is velem van, a szerencse is akkor meg lesz. Előre leszögezném, nem 11-14 éves vagyok, aki csak almodozik és cél nélkül bolyong.
Nos elsődleges célom jelenleg az, hogy tegyek egy jogsit, szóval most éppen diák melót keresek szombatokra, nyáron meg a nyári gyakorlat meg a munkaszolgálat mellett Elmegyek nyári melózni. Így ossze tudok rakni egy kis pénzt, ugy kb 3 év múlva meg lesz a jogsira, azt lerakom, aztán befejezem a középsulit, Elmegyek OKJ-ra, elhelyezkedem Pesten valami nagy cégnél összerakom a pénzt az Egyetemre, Elmegyek felvételizni és HA felvesznek akkor végre lesz egy diplomám, diplomásan mar konnyebb melót találni, elhelyezkedem, kiveszek egy albérletet, és összerakom a pénzt ahhoz, hogy kitudjak menni valahova külföldre dolgozni, amit kint megkerestem abbol ugy spórolok ahogy csak tudok, hazajövök és az akkori gazdasági helyzettől függően kikoltozok külföldre. Elhelyezkedem, megint kuporgatok össze pénzt, megszerzem a szükséges papírokat egy birtokhoz és veszek egyet, saját farmot akarok állatokkal stb. Mert városi vagyok, és elegem van a városból mar most.
Tudom, hogy ezek hatalmas dolgok, rengeteg kitartás kell hozzá, munka, pénz stb. De én keszen állok megdolgozni érte, mert a Szüleim kijelentettek, hogy nem segítenek, ha kell valami dolgozzak meg érte, én pedig megszeretnem mutatni nekik, hogy nem budikefés leszek, hanem egy sikeres ember.
Még terveim közt szerepel az, hogy egyszer kiadássam azt a pár(50-60) versemet amit írtam, és jelenleg is írok.
Szerintetek ez sikerülhet? Nektek van hasonlóan hatalmas almotok?
Nekünk a férjemmel is "nagy" céljaink voltak, és most 27 évesen úgy tűnik, hogy eddig sikerült mindent megvalósítani.
Külföldön mester diplomàt szereztünk, azonnal munkàt kaptunk (férjem közben megszerezte az álom munkáját), összeházasodtunk csodás, pazar esküvövel és álom nászúttal. Közben bejártuk a világot, többször voltunk Ázsiában és Amerikában. Nem rég megvettük a sját házunkat külföldön (kb 140 millió forintban számolva, természetesen van még rajta hitel) és éppen a babánk is úton van. Szóval én úgy érzem eddig minden teljesült, amit szerettünk volna.
Csak kitartàs kérdése, hogy megvalósítsd az álmaidat!
#9-nek és pláne #10nek nagy céljaik vannak, amikre mondhatjuk, hogy csak álmok. A te vágyaid elég egyszerűek, rengeteg embernek sikerültek már.
Én vágyam is a #10-é meg hogy gazdag legyek.
Amúgy ezek tényleg nem "hatalmas dolgok", vicces vagy :D Miért lennének azok? Úgy hangzik, mint egy tök átlagos élet.
De azért most így egy kicsit jobban belegondolva, eléggé elszomorít, hogy neked ezek hatalmas dolgok. :( Elég telhetetlennek érzem magam, mert nekem teljesen alapdolognak számít az, hogy suli után rögtön egyetemre megyek saját lakásba (mármint nyilván nem saját pénzből vásárolton, hanem a szüleimén), és tényleg az az életcélom, hogy multimilliomos legyek.
És igen, sikerülhet a terved! Sok sikert kívánok hozzá! :)
Köszönöm a normális kommenteket. :)
Főleg Neked utolsó, köszönöm a bíztató szavaid.
Én mindenkinek kívánom, hogy elérje a kitűzött céljait!
1. Barátok, kölcsönös barátságok
2. Boldogság
3. Barát
18/L
-Szerezni egy német nyelvvizsgát az angol mellé
-Jogsit tenni
-Bejutni állami finnanszírozással a gépészmérnökire, ha nem, akkor a tisztképzőre
-Egyetem után valami rendes melót szerezni
-Család
-És egy Ford Pick-Up, vagy egy kocka Lada
Hát akkor most jövök én, akit mindenki le fog szólni, amiért nem átlagos álmaim vannak, hanem inkább álmodozásaim. De nem baj. :D
- Körbeutazni a Földet
- Jalex szendvics :3 (ölelés, Jack ás Alex az All Time Low-ból)
- Behajtani Alexen azt a blowjobot, amit a koncerten ígért. :D
- Találkozni Messivel és Neymarral. :)
- Úgy vásárolni, hogy nem kell néznem az árcédulákat. :D
úgy néz ki, mindenkinek önös céljai vannak..
olyan, hogy másokon segíteni, vagy adni valami hasznosat a társadalomnak, netán a világot megváltani, fel sem merül.
tényleg kevés ember rendelkezhet hivatástudattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!