Mennyire vagyok lemaradva az életben így 18/F-ként?
Jövőre befejezem a középiskolát, de nincs valami nagy ismeretségi köröm, nincsenek barátaim akikkel eljárhatnék, amíg egy plasztikai műtéten át nem esek valamikor barátnőre esélyem sincs. Jövőm totál kilátástalan, egyetlen célom csak az, hogy minél előbb szeretnék valami munkát hogy itthonról elköltözhessek, de még nem tudom hogyan legyen.
Jogosítványom nincs meg, iskolában sokan amint lehet megcsinálták. Semmiféle nyelvvizsgám sincs meg, amit sokan ugyanúgy megcsináltak már ilyenkorra, legalább egyet.
Fiú létemre nem nagyon értek az ilyen elektronikai dolgokhoz csak használom őket, autókhoz, motrokhoz se, egy biciklit se tudok megjavítani.
Úgy érzem nagyon le vagyok maradva az élettel a többi korombelihez képest.
Barátokat szerezni könnyű, csak elkell kezdeni beszélgetni másokkal. Utána pedig jön magától a dolog, elhívnak majd minden felé.
A plasztikai műtét mi okból kell? Csak nagyon kevés olyan esetet tudok elképzelni, ahol valóban szükség van rá.
Jogsid nincs, na és, ha nincs kocsi amit vezethetnél akkor bőven ráér még. Majd lesz.
A nyelvvizsgára is ugyanez az igaz, gyűjts rá pénzt, ülj le és tanulj, ha van valamennyi tudásod jövő januárban simán megcsinálod és még a felvételihez is leadhatod majd az eredményt.
Sok más fiúnak sincs fogalma a szerelésről, senkit nem érdekel. Na meg egyébként is az alap dolgokat bárki megtudja tanulni, csak akarni kell.
Hagyd abba a nyafogast.
Keress munkat, dolgozz, eld az eleted, majd jon minden idoben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!