Kamaszok! Mi a legnagyobb problémátok az életben?
-apám alkoholista
-legjobb barátnőmmel távolodunk egymástól, már nem érdeklem őt
-túl visszahúzódó, félénk vagyok, pedig igénylem a társaságot, csak emberek között átváltok egy másik üzemmódba, és nem tudok normálisan kommunikálni
-el vagyok hízva, az egészségemre is kihat
-eleve rossz az egészségem, mindenféle bajom van
-nem érdeklődnek irántam a fiúk, félek, ez nem is fog változni a jövőben
-nem tudom, mivel akarok továbbtanulni, nincs olyan dolog, ami igazán érdekene, és egy egész életen tudnék foglalkozni vele
-kilátástalannak érzem az életem...
17L
-A családommal nem beszélünk semmiről, mindenki el van foglalva a saját kis dolgaival
-Anyukám a munkája miatt állandóan utazgat, hetekig nem látom egyhuzamban
-Apukám nagyon hirtelen haragú
-A barátom, aki 200 km-re lakik, nem tesz meg értem (vagy kettőnkért) semmit.
-Sok "pasim" volt, de egyiket sem szerettem, és félek, hogy én nem vagyok képes arra, hogy valakit tényleg szeressek.
-A lánybarátaim nagy részével már nem is beszélgetek, a fiú barátaim meg...mindegyik csak fel akar szedni és ez egy idő után nagyon idegesítő
-A szüleim engem is és a 20 éves nővéremet is úgy kezelik, mint valami 10 éves gyerekeket
-Túlságosan meg akarok felelni másoknak, és sokszor nem a saját énemet mutatom, hanem amit a másik szerintem látni szeretne
-Ferdék a fogaim és a fogorvos már fél éve húzza az időt és nem rakják fel a fogszabályzót
-Ha felteszik a fogszabit és rosszul fog állni az a maradék iciri piciri önbizalmam is elszáll
-És a francba is...miért ne nőnek meg nagyobbra a melleim, mint két sárgabarack? :(
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!