Kamaszok! Mi a legnagyobb problémátok az életben?
-anyám nem tudja elfogadni a testalkatom és mindenféle számomra kínos tevékenységet rám erőltet
- apám nagyon beteg és szörnyű így látni és anyám csak rontja az állapotát
-meleg van
-nincs diákmunkám
-aggódom azért hogy mi lesz a munkám hova fogok felső oktatásba menni
-gondban vagyok az érzéseimmel: mit kéne éreznem ha szerelmes vagyok?
-szemölcs nőt a lábujjamra
-anyagi gondjai vannak a családnak
-apukám sokat iszik.
-pánikrohamaim vannak amiket nem mindig tudok kezelni.
-7.-8.-ba molesztáltak és azóta se tudok megbízni egy fiúban se és kezdek attól félni,hogy ez így is marad:(
-szeretnék író lenni de semmi esélyem arra,hogy Magyarországon ebből éljek meg szóval ezt az álmomat fel kell adnom.
16/l
Minden problémám anyám, és az, hogy nem hagyhatom itt.
15/f
Nem mehettem el Depeche Mode koncerte, mert nem engedtek el.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, aki 300 km.re él tölem, és fiatalabb vagyok nála 4 évvel.
14/L
Az, hogy aludnom is kell. Annyi jó dolog van amit csinálhatnék, de mindig fáradt vagyok.
Persze van egy rakat problémám, de azokat már megszoktam, elfogadtam már őket. Ha valakit érdekelne: Széleskörű ételallergia, ekcéma, asztma, ezekből adódó enyhe túlsúly, rossz szocializálódás. 39-40-es láb (nehéz értelmes cipőt kapni). És még sorolhatnám, de nem untatlak kedves olvasó. Mert ezeket tényleg megszoktam már. De így összeszedve elég rémisztő.
16/F
16/F
- anyagi gondok a családban
- nem tudok megbízni az állítólagos barátaimban
- régen sokat piszkáltak a suliban, ezért felvettem egy mindig kedves, alig beszélő lány "maszkját", aki nem tesz semmit az ellen, ha piszkálják, és, ha ki akarok törni ebből és megmutatni az igazi énemet mind a fejemhez vágják, hogy megváltoztam és elfordulnak tőlem (még a "barátaim" is)
- feszengek, ha be kell lépnem az osztályomba, vagy csak osztálytársakkal kell találkoznom
- nagyon messze laknak a táborban megismert emberek, pedig nagyon szerettem velük lenni
- meleg van
14/L
-Hogy nagyon izgulós típus lettem megint(4 évig nem voltam az)
-Hogy bizonytalan vagyok
-Hogy "apám" alkoholista
-Hogy keresztanyám egy boszorkány
-Hogy nem mehetek át egy ismerősömhöz,amikor a férje itthon van,mert az mindenkire féltékeny betegesen,még a nőkre is,pedig szükségem van ennek az ismerősömnek a tanácsára
-Hogy anyám ma is ordítozott velem,mert véletlenül a kreszben rossz választ jelöltem a gyakorlás során
-Hogy még mindig csak 64 pontot voltam képes elérni,és már csak 3 eméletem van hátra
-Hogy az elsősegélynyújtó tanfolyamot is el kell majd végeznem,és ott szóbeli vizsga lesz,amitől én borzongok,mivel utálok szóban felelni
-Hogy nem teszem le elsőre az elméletet!EZ A LEGSZÖRNYEBB RÉMÁLMOM ÉS FÉLELMEM ÉS PROBLÉMÁM MOST
-Hogy 2014-ben valamiből megbukok esetleg érettségin és szóbeliznem kell,pld.matekból..ez is nagyon nagy problémám most
-Hogy nem vagyok elég önálló 17 éves létemre
-Hogy félek,mert talán beteg leszek később
-Hogy az alacsony vérnyomásom még alacsonyabbá,ezáltal kórossabbá válik
-Hogy a fejfájásaim szeptembertől újrakezdődnek
-Hogy nem élveztem ki eléggé a fiatalságomat és sok mindenen feleslegesen rágódtam/rágódok
-Hogy félek,hogy nem lesz velem senki később-nem lesz férjem vagy élettársam
-Hogy egy mostani barátom eltávolodik tőlem
kb ennyi 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!